ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Nimeni Altu' (BIOGRAFIE)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
In clasa a patra scrie primul sau text rap pe care i-l recita mamei sale in bucatarie. Doi ani mai tarziu avea piese intregi scrise si acti...

In clasa a patra scrie primul sau text rap pe care i-l recita mamei sale in bucatarie. Doi ani mai tarziu avea piese intregi scrise si activa intr-o trupa rap alaturi de cativa prieteni din scoala general.

In anul 1999 formeaza alaturi de 1OARECARE trupa ULTIMA FAZA si inregistreaza cateva piese la un casetofon iar anul urmator se tot plimba cu caseta lor pe la diferite case de discuri. Descurajati de lipsa interesului intalnita pentru proiectul lor au decis sa deturneze niste fonduri primite de la parinti pentru achizitionarea manualelor scolare si astfel au platit primele ore la studio BOX pentru a incepe lucrul la album.

Necazurile ce au urmat apoi au facut ca cei doi sa apuce drumuri diferite, albumul nu a mai fost terminat si Nimeni Altu ' a continuat solo din 2001. In anul 2002 apare ca invitat pe piesa "Actiunea Instrumentalul" a trupei Parazitii, piesa ce a avut ca scop promovarea tinerilor emcee din Romania .

In toamna anului 2003 Nimeni Altu ' este prezent cu piesa intitulata "Cu dintii cariati" pe compilatia Loop Records, compilatie a carui scop a fost de a lansa noi artisti alaturi de cateva nume deja consacrate in rapul romanesc.

In 2005, Nimeni Altu ' este prezent pe compilatia "Hades Records Preia Controlul" cu piesa intitulata "2005" a carui instrumental este realizat impreuna cu Ortega, unul dintre cei mai prolifici producatori ai rapului romanesc. In 2006, Ombladon colaboreaza cu Nimeni Altu ' pentru piesa "Made in Romania", piesa fiind inclusa pe "Cel mai prost din curtea scolii", al doilea album solo semnat Ombladon si lansat in luna mai a acestui an.

Albumul de debut intitulat "Nopti prea lungi" reprezinta o premiera pe scena rapului romanesc atat din criterii ce vizeaza productia sa muzicala cat si prin stilul abordat de Nimeni Altu ' in cele 19 piese ce poarta o grava amprenta sociala.

Alaturi de Nimeni Altu ' isi fac simtita prezenta pe acest album urmatorii artisti : Ortega, Axes, Jhivago, Feliz, Ombladon, Carbon, Aforic, sek93, Subsemnatu, UFe, Freakadadisk, Dj Sonia, Dj Undoo, Dj Paul, Dj Faibo X, Dj Dox.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top