Anonim Anonim Author
Title: Biografie Arssura
Author: Anonim
Rating 5 of 5 Des:
Arssura s-a apucat de cantat hip-hop cu 12 ani in urma, fiind unul din fondatorii trupei Da Tricks cu care a si aparut pe cateva compilatii...

Arssura s-a apucat de cantat hip-hop cu 12 ani in urma, fiind unul din fondatorii trupei Da Tricks cu care a si aparut pe cateva compilatii oficiale lansate in 1998-1999. A continuat cu o alta trupa si anume Grupa Mare, in paralel lucrand si la un material solo denumit ''Franturi din trecut'' pe care l-a si lansat independent in 2002. 

Dupa succesul primului album se decide sa continue solo lucrand la al doilea material discografic ''Lucrare de diploma''(2006). Participarea si tot odata castigarea concursului de freestyle in 2004 organizat de Hades Records ii aduce propunerea de a semna primul contract cu o casa de discuri (Roton). Apucandu-se serios de treaba la jumatatea anului 2006 finalizeaza Lp-ul ''Lucrare de diploma'' un material plin de colaborari cu nume consecrate: Puya (La Familia), Simona Nae, Connect-R. A mai colaborat si pe albumele unor artisti ca: Ombladon (Parazitii), Laura Andresan si multi altii. Albumul ''Punct lovit '' este al treilea material discografic la care artistul a lucrat aproape 1 an.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top