ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: B.U.G. MAFIA - Strazile (2005)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
“Strazile” este cel de-al 6-lea maxi-single oficial lansat pe piata de B.U.G. Mafia. Melodia este in colaborare cu Mario. A fost lansa...
B.U.G. Mafia - Strazile

“Strazile” este cel de-al 6-lea maxi-single oficial lansat pe piata de B.U.G. Mafia. Melodia este in colaborare cu Mario.
A fost lansat pe data de 12 mai 2005 prin Casa Productions / Cat Music / Media Service. Este coloana oficiala al serialului “Baieti buni”.
Pe data de 22 aprilie 2005, site-ul serialului declara:
“BUG Mafia, cei care au transformat realitatea cruda a strazii in muzica si apoi intr-o reteta de succes, semneaza melodia de pe genericul filmului strazii. Caddy, Tataee si Uzzi au scris muzica si versurile pentru Strazile, piesa care va putea fi auzita intotdeauna inainte de Baieti buni, serialul care va fi difuzat la Pro Tv incepand din 24 aprilie.
Strazile, piesa pe care am facut-o pentru Baieti buni, reprezinta o premiera si pentru noi. Ne-a placut foarte mult ideea si am luat-o ca pe o provocare atat pentru ca nu am mai compus niciodata o piesa special pentru o productie TV, cat si pentru ca serialul promoveaza aceeasi imagine pe care am promovat-o si noi an albumele noastre de pana acum� a declarat Caddy.
Colaborarea cu BUG Mafia a venit ca un lucru firesc si pentru producatorii serialului. Nu cred ca dintre trupele cu care se identifica cel mai mult tineretul din România, BUG Mafia este cea mai buna alegere pentru Baieti buni. Nu numai ca cei de la BUG Mafia au un mesaj puternic despre realitatea strazii, mesaj care se regaseste si in serialul nostru, dar au intr-adevar si un sound aparte.� spune Andrei Boncea, director general MediaPro Pictures si producator al serialului.”
TRACKLIST:
01. Străzile (cu Mario)
02. Străzile (instrumental)
03. Străzile (cu Mario) (remix)
04. Străzile (instrumental) (remix)
05. Hai cu mine (cu Queen Bee)
06. Hai cu mine (instrumental)
07. Limbaj de cartier (cu Cheloo)
08. Născut şi crescut în Pantelimon

B.U.G. Mafia cu Mario -  Strazile (videoclip)

GALERIE IMAGINI:

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top