ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Brugner – Prinși în joc (1999)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
“Prinsi in joc” este primul material solo al lui Brugner si a fost lansat in data de 7 iunie 1999, prin Cat Music, atat pe caseta cat si p...
Brugner - Prinsi in joc
“Prinsi in joc” este primul material solo al lui Brugner si a fost lansat in data de 7 iunie 1999, prin Cat Music, atat pe caseta cat si pe CD.
Desi este un single (sau mai bine zis E.P.), nu a avut parte nici de videoclip si nu a fost anticipat de niciun album. “Prinsi in joc” a fost lansat aproape un an de albumul “Fara numar”, scos impreuna cu Vexxatu’ Vexx si Dj Sleek, uniti sub numele de Delikt.
Pana in prezent nu a iesit nici un album Brugner solo, in ultimii 10 ani, el fiind membru a numeroase trupe precum R.A.N-S, B.R.G., G.d.R., BnW, Delikt si Asasinii Noii Ere.
Intr-un interviu din 2006, Brugner spunea: Visul meu este sa editez un ultim LP, insa nu voi mai imbratisa maniera de distributie aferenta acestui EP, adica download-ul, pentru ca intotdeauna am detestat aceasta solutie la care sistemul ne-a obligat, intrucat nimeni nu vrea sa produca Hiphop. Dupa acest LP, pentru care voi face absolut orice sa apara, voi deveni doar Urban Groove, pentru ca mi se pare ca pentru aceasta, din putinul meu timp liber, pot face lucruri mai bune, si cel mai important pot si ajuta o gramada de alti oameni, iar acordarea de ajutor unor oameni care il necesita mi se pare un lucru inaltator.
TRACKLIST:
01. Prinşi în joc (cu La Familia)
02. Prinşi în joc (instrumental)
03. Prinşi în joc (remix) (cu La Familia)
04. Români cu clasă (cu Da Hood Justice)
05. Români cu clasă (instrumental)
06. Interludiu (cu Gambrinus Alexandru alias Bek din B.R.G.)
07. Trilogia cunoaşterii (partea I)
GALERIE IMAGINI:

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top