ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Praetor – Nomad (2010)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
“Nomad” este albumul de debut al lui Praetor de la VeritaSaga . Albumul a fost lansat gratuit prin intermediul site-ului www.praetor.ro ...
Nomad
“Nomad” este albumul de debut al lui Praetor de la VeritaSaga. Albumul a fost lansat gratuit prin intermediul site-ului www.praetor.ro in data de 6 noiembrie 2010. Albumul (marca Hades Records) se gaseste si sub fromat CD, tot pe site-ul www.praetor.ro.  Piesa “Eu, orasul si căstile”, cu Dj Undoo si produsa de Keri a beneficiat de un videoclip.
Albumul este rodul unei munci incepute in urma cu un an, in timpul unei vacante scurte in Romania, dupa cei 5 ani petrecuti in Australia. Munca a continuat pe taram australian si a fost definitivata cu ocazia revenirii in tara a lui Praetor pe termen lung. Materialul aduna 12 piese, printre colaboratori se numara Butch, Serafim si Dj Undoo, iar pe partea de productie se regasesc acelasi Dj Undoo, plus Dribbler, Keri, Ortega si in premiera, insusi Praetor.

TRACKLIST:
1. Puzzle (produs de dj Undoo)
2. Bună dimineata (produs de Praetor) 3. Declaratie (produs de Keri) 4. Privesc în sus (produs de Keri) 5. Eu, orasul si căstile cu Dj Undoo (produs de Keri)
6. Descânt (produs de Keri) 7. The fool cu Serafim & Dj Undoo (produs de Dribbler) 8. Muzica (produs de Dribbler) 9. Cine e de vină? (produs de Dribbler) 10. Zgomot cu Butch (produs de Dribbler)
11. În numele tatălui (remix) cu Butch (produs de Ortega)
12. Pe aripile vântului cu Dj Undoo (produs de Ortega)

 

Praetor cu Dj Undoo- Eu, orasul si castile (Produsa de Keri) (VIDEOCLIP):

Text/Voce: Praetor
Instrumental: Keri
Scratch / Mix & Master: Dj Undoo (Daw Studio)
Regie: Cosmin Tomoroga / Koma
DOP: Catalin Simioana
Operator: Alexandru Durac / Koma
Operator Steadicam: Alexandru Durac
Editare Video (Montaj): Moses
Postproductie: Koma


galerie imagini:

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top