ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Lansare WhiteVision cu Smiley si DJ Optick (12 mai)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Calitate, integritate, devotament, angajament, leadership, performanta si cooperare, acestea sunt valorile WhiteVision . Misunea WhiteVision...

Calitate, integritate, devotament, angajament, leadership, performanta si cooperare, acestea sunt valorile WhiteVision. Misunea WhiteVision este de a dezvolta cea mai importanta comunitate, care se bazeaza pe un stil de viata inteligent si sanatos, ce asigura succes pe plan personal si profesional. Este o alternativa fiabila pentru tinerii fara experienta, in contextul prezent al lipsei locurilor de munca.

 

WhiteVision se va lansa in cadrul celui mai tare eveniment al lunii mai, mai exact pe data de 12 mai 2012 incepand cu ora 21, la Centrul Regional de Afaceri, in Sala Polivalenta - Timisoara. Aproximativ 3000 de partecipanti sunt nerabdatori sa-l asculte pe Smiley si pe indragitul artisti de muzica electronica DJ Optick.

 

Totul a fost pus la punct pana la cele mai mici detalii, de la security si pana la primul ajutor. Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.

 

 

WhiteVision

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top