ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: JerryCo - Pentru tine (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
JerryCo începe în forţă anul 2013 şi lansează videoclipul “Pentru Tine” . După single-ul “Oriunde, Oricând (feat. Tataee ...

JerryCo începe în forţă anul 2013 şi lansează videoclipul “Pentru Tine”.După single-ul
“Oriunde, Oricând (feat. Tataee & Mario V)” şi “Dragă Jurnal”, un clip creat special pentru fani şi exclusiv pentru internet, “Pentru Tine” reprezintă cel de-al doilea single şi videoclip oficial al următorului album semnat de artist, care se numeşte “Sânge Albastru”. Piesa este o veritabilă declaraţie de dragoste inspirată dintr-o relaţie serioasă din trecutul lui JerryCo, ce l-a lăsat cu regretul că nu a reuşit să îi arate fostei sale prietene ce simţea cu adevărat.

JerryCo -Pentru Tine (851x315)

Interpretarea versurilor este realizată într-o notă emoţională fără precedent printre single-urile lansate de JerryCo până acum. Încă de la începutul piesei se simte o tensiune sentimentală care creşte gradual, pregătind terenul pentru strigarea “Aş face orice pentru tine”, ce reprezintă apogeul refulării sale interioare. Altfel spus, ultimul vers al refrenului este o expresie care are la bază sentimente reale şi intense, dar care, în realitate, a fost spusă prea târziu.

Videoclipul piesei a fost conceput în ideea de a urmări mesajul ei, şi anume că în dragoste nu există limite. În mare parte, scenariul dă viaţă unor experienţe reale din viaţa lui JerryCo, iar scenele de final ilustrează o situaţie în care ego-ul nu poate opri un om, indiferent cât de departe trebuie să meargă pentru a-şi arăta sentimentele.

Videoclipul “Pentru Tine” nu are doar o poveste interesantă, ci şi o producţie cu cifre impresionante. Cu un buget de aproape 5000 de euro, clipul a fost filmat în cinci locaţii din Bucureşti pe parcursul a 30 de ore. Rolul prietenei lui JerryCo este jucat de Mateea Mărăşescu, o tânără actriţă de 25 de ani ce s-a remarcat în scurt metraje precum “Dar eu ce fac aici?” şi “Drepturi de Autor” şi care în prezent studiază teatru alături de colegii săi de actorie la “Teatrul Odeon”.

De calitatea şi căldura imaginii videoclipului s-a făcut responsabil Cătălin Muntean, fotograf de modă şi colaborator Playboy România, iar regia, montajul, grafica şi post-producţia îi aparţin lui
Sega (Frategrafia) cu care JerryCo a lucrat şi la ultimele sale două videoclipuri.

“Nu e nimic ce n-aş face pentru tine!”… Acestea sunt primele cuvinte pe care le declară JerryCo după ce a ratat o cină specială pregătită de iubita lui, care a plecat. Singur la masă, îşi aminteşte câteva clipe de fericire şi momente fierbinţi petrecute alături de prietena lui. În ce fel sau dacă reuşeşte să o recucerească, vă invităm să aflaţi singuri urmărind noul videoclip al artistului.

“Pentru Tine” marchează un moment special în cariera artistică a lui JerryCo, acesta fiind primul videoclip realizat şi lansat sub egida Sprint Music, casă de discuri cu care artistul a semnat în noiembrie 2012. O altă premieră o reprezintă faptul că, odată cu lansarea acestui nou single, JerryCo introduce pe piaţa muzicală şi noua lui casă de producţie audio-video, care se numeşte Stereo King. Fondat de curând împreună cu prietenul său Mario V, acest nou label va fi umbrela tuturor materialelor semnate JerryCo şi Mario V, dar şi ale unei artiste surpriză. Atât piesa, cât şi videoclipul “Pentru Tine” sunt primele produse oficiale Stereo King.

În prezent, JerryCo pregăteşte lansarea celui de-al doilea său album de studio, “Sânge Albastru”, ce va fi pus la dispoziţia publicului în această primăvară.

Piesa “Pentru Tine” este disponibilă la vânzare pe internet exclusiv la magazinul oficial BestMusic.ro. Arhiva conţine piesa în format mp3, versurile şi info-ul tehnic, cover-ul oficial în mai multe dimensiuni şi un wallpaper creat special. Click pe link-ul de mai jos pentru a cumpăra noul single JerryCo!

http://www.triplu.ro/download-mp3/JerryCo—Pentru-Tine/56097

 

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top