ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Street Heroes Cool As Ice (9 februarie)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Cel mai cool festival de sporturi extreme și cultură urbană se întoarce pe 9 februarie la Turbohalle. ◆ Street Heroes se apr...

web-sh-cool-as-ice

Cel mai cool festival de sporturi extreme și cultură urbană se întoarce pe 9 februarie la Turbohalle.

Street Heroes se aprinde din nou în 2013, de data asta cu cea mai fresh ediție: Cool As Ice, special made for all our heroes out there: un mega skatepark gata pregătit pentru concursurile de skate, bmx și role, battle-urile de breakdance, un gaming room pentru cei care se știu, un full entertainment area, 8 concerte și un party non-stop programat să dureze 24 de ore neîntrerupte de rezistență – spectacol à la Street Heroes.

Pe 9 februarie la Turbohalle, de dimineața până… a doua zi dimineața.
(harta Turbohalle aici: //
www.turbohalle.ro/harta
)

LINE-UP


DRUMSOUND & BASSLINE SMITH

TRUE TIGER

CTC (DELIRIC, DOC, VLAD DOBRESCU)

GOJIRA & PLANET H

NORZEATIC

CHIMIE & SHADOWBOX

AFORIC

FLOU REGE & DJ ALBU

Daytime DJs

High Jet, Bass Turbat, Vlad Dobrescu, DJ Grigo, DJ Sega, Dropdread, Hardplay, Sour, Alex Dark


PROGRAM

Pe tot parcursul celor 24 ore de Street Heroes Cool As Ice, se vor desfășura calificări de sport, finale, concerte, DJ sets, premierea plus lansare de film și o zi întreagă de gaming și entertainment. Programul poate suferi mici modificări. Street Heroes are intenția de a oferi o experiență completă, drept pentru care invităm alături de noi pe toți cei care vor să trăiască the full Street Heroes Feeling!

PROGRAM

 

 


Toate informațiile legate de concursurile de sport extrem & breakdance (modalitatea de înscriere, participanți, formatele concursurilor, regulamente, program) vor fi publicate pe pagina Street Heroes până la data evenimentului. Stay tuned! Comunicarea cea mai rapidă are loc direct acolo, cu toți managerii de disciplină.

Street Heroes este un eveniment creat și prezentat de Ollie Gang Shop și susținut de burn energy

www.facebook.com/olliegangshop
www.facebook.com/streetheroesfestival
www.streetheroes.ro

~◆~◆~◆~◆~◆~◆~◆~◆~

ACCESUL LA FESTIVAL:
Biletele de acces pentru ediția STREET HEROES – Cool as Ice se vor pune în vânzare începând cu săptămâna 21-27.01.2013 la Magazinele Ollie Gang Shop. Prețul unui bilet este de 30 lei, iar acesta permite accesul la festival oricând în intervalul de desfășurare a evenimentului, fiind cumpărat în avans.

Biletele se pot achiziționa și în ziua evenimentului, la intrarea in Turbohalle. În funcție de ora la care ajungi la festival se vor aplica prețurile următoare:
- 15 lei – dacă ajungi între orele 08:00 – 13:00 // ATENȚIE! Acest bilet nu permite intrări multiple în cadrul festivalului!
- 30 lei – dacă ajungi între orele 13:00 – 18:00
- 50 lei – dacă ajungi între orele 18:00 – 06:00

Cu excepția biletului în valoare de 15 lei, achiziționat în intervalul 08:00-13:00 de la intrarea Turbohalle, toate celelalte bilete permit intrări multiple în cadrul festivalului.
Prețurile biletelor au fost fixate astfel încât cei care aleg să vină mai devreme la festival să iasă în dublu-avantaj: bucurându-se de întreaga experiență Street Heroes, atât de sport extrem cât și de muzică, party și concerte și plătind mai puțin pentru asta.
Este interzis accesul cu obiecte contondente, substanțe halucinogene și lichide.
Este permis accesul cu aparate foto.


Persoanele care au primit confirmarea acreditării sunt așteptate la Ollie Gang Shop (Blănari 12) joi și vineri să preia brățara de acces. Acreditările se prelucrează până astăzi, 6 februarie, la orele 19:00.

sh5

 

vezi și http://www.bananasociety.ro/press-kit-streetheroescoolasice/

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top