ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Cerbul de foc (31 martie)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
  „ Cerbu de foc ” este un eveniment organizat de câțiva băieți din Iași și care a ajuns deja la cea de-a șasea ediție. Evenimentul este...

Afis Cerbu de Foc

 

Cerbu de foc” este un eveniment organizat de câțiva băieți din Iași și care a ajuns deja la cea de-a șasea ediție. Evenimentul este o combinație între muzică rap și electronică. Două dintre evenimente s-au ținut chiar în Iași, unul desfășurându-se în condiții de open camp, timp de două nopți și două zile, unul s-a ținut în Cîmpulung Moldovenesc și unul în Călărași.
 
Pentru organizarea acestor evenimente, pe partea de rap, organizatorii au colaborat cu nume importante precum DJ Al*Bu, Pytt (Fălticeni), Parasec (ODN, OZN - Târgu Neamț, Q-bo, Ursacian - Iași), Socez (Iași).
 
Pentru partea electronică au fost colaborat cu Yapyap (Iași), Madliquid, Slim Rocka, Phase 3 (Cluj), dar și alți artiști din Iași.
 
Evenimentul de acesta va avea loc în Elephant Pub din București și va începe la ora 21.00.
 
Pe scenă vor vor urca Bek, Gun Fu și Clever. De restul serii, dar și de începutul ei, se va ocupa Socez.
 
Prețul intrării va costa doar 5 lei.
 
Gun Fu va face parte din HipHopLive Crew și este alcătuit din DexStar și Jager.
 
Gun Fu atacă pe zonă underground în stilul anilor 90 din East Coast, cu o tehnică agresivă, cu un flow murdar și o linie hardcore, dar totuși versuri destul profunde pentru cei ce înțeleg cum stă treaba cu „prea mulți băieți în rap, prea puțini mc-ii în viață”.
 
Pe 6 martie, Jager și DexStar au scos videoclipul piesei „Prea mult sânge”, o piesă pentru care au colaborat cu DJ Al*Bu.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top