ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Misiune de Pedeapsă - Evacuare incompletă (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
    Grupul pune in prim plan videoclipul piesei " Evacuare incompleta ", care apartine albumului cu acelasi n...

mdP

 

 
Grupul pune in prim plan videoclipul piesei " Evacuare incompleta ", care apartine albumului cu acelasi nume ,si care va apare in august 2013.

Instrumental - Forty 
Artisti - Burmuz / Alpha Block
Imagine - Sergiu Ciupitu aka Beatless 
Editare - Alpha Block / Burmuz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Misiune De Pedeapsă (M.D.P.) revin cu cel mai nou videoclip al lor,”Evacuare incompletă”, ce a fost lansat pe data de 03.03.201, ora 19:00. Acesta a fost realizat de către Sergiu Ciupitu (Beatless), filmările durând 4 zile, ţinându-se în oraşul Roman, oraşul de care aparţin artiştii.
 
Instrumentalul pentru această piesă a fost produs de Forty, iar de mix/master s-a ocupat Burmuz şi Alpha Block . Artwork-ul a fost realizat de către Grăsuc, artist grafic român, din State.
 
Videoclipul pentru piesa ”Evacuare incompletă” anunţă primul album a celor de la Misiune De Pedeapsă, ce va avea acelaşi nume şi care va ieşi în cursul lunii august, având colaborări atât cu artişti din State, cât şi cu Vlad Dobrescu sau Teka de la Pushlamale.
 
 
Misiune De Pedeapsă s-au făcut remarcaţi în ultimii ani prin colaborări cu Phossilah, Liry, RomaN (Unda Comună), Teka (Pushlamale) şi mulţi alţii.
 
 
Facebook Misiune De Pedeapsă: http://www.facebook.com/MisiunedePedeapsa
 

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top