ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Chimie, Flou Rege & Bean – I & I (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Chimie a urcat pe contul său de YouTube un teaser pentru videoclipul ”I&I”, ce urmează să apară miercurea viitoare. Bogdan ”Cobzarul” ...

CHIMIE1

Chimie a urcat pe contul său de YouTube un teaser pentru videoclipul ”I&I”, ce urmează să apară miercurea viitoare. Bogdan ”Cobzarul” Simion, pe care îl știți și datorită colaborărilor de pe cel mai recent album Chimie, apare în cele câteva secunde filmate la studioul Audio Zoom alături de Bean, Flou Rege și Chimie. Piesa băieților este inclusă pe albumul ”De La Zei la Cimpanzei” și este produsă de gAZAh.

http://www.bananasociety.ro/chimie-misu-foarfeca/
Bean face parte Subcarpați și Șuie Paparude. Este unul dintre cei mai versatili MC din România prin experiența sa și stilul puternic individualizat.
Flou Rege a prins conturul pe care îl are astăzi copilărind prin Fălticeni. Este un MC care aspiră multă informație și e interesat de orice a însemnat groundbreaking – chit că era vorba de istorie, literatură, fizică, filosofie sau artă, curiozitate care se răsfrânge pregnant în versurile sale. Următorul său concert, la care este prezent și Chimie, are loc pe 23 mai la Kulturhaus.
Apariții viitoare
Chimie este gazda evenimentului ”Love Of My Life | provoked by Grolsch” – vineri, 17 mai, la Atelierul de Producție. Detalii
Pe 26 mai, Chimie va cânta la Zilele Orașului Ovidius.
Pe 1 iunie va susține un concert la Bușteni, iar pe 2 iunie este prezent pe afiș și va face o vizită de curtoazie la evenimentul ce aniversează 7 ani de activitate Dragonu` aka 47.
UPDATE 23 MAI

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top