ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: DE AFARĂ: Eminem – Role model (Videoclip, 1999 + Cum on everybody + ‘97 Bonnie & Clyde)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
“Role model” este inclusă pe albumul “The Slim Shady LP” și ulterior pe Curtain Call: The Hits . A fost lansat în data de 26 mai 1999 în f...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Role model” este inclusă pe albumul “The Slim Shady LP” și ulterior pe Curtain Call: The Hits. A fost lansat în data de 26 mai 1999 în format 12" single și CD single prin Aftermath și Interscope. Piesa este produsă de Dr. Dre și Mel-Man. În acea perioadă, piesa nu a reușit să devină un hit, dar cu siguranță a ieșit în evidență pentru versurile despre sinucidere, diss-ul pentru Canibus, predominarea culturei afro-americane în muzica rap ("How the fuck can I be white? I don't even exist"), atacurile către Hillary Clinton ("tried to slap me and call me a pervert/I took her fucking tonsils out and fed her sherbet") și Cage ("Cause when I drop this solo shit, it's over with/I bought Cage's tape, opened it and dubbed over it").

eminemrmdvdreu6

Videoclipul piesei este regizat de Dr. Dre și Phillip G. Atwell.

 

Eminem_-_Role_Model_single_CD_cover

Varianta 12" vinyl conține și piesele “Cum on everybody” și “’97 Bonnie & Clyde”, produse de Bass Brothers și Eminem. Piesa “Cum on everybody” conține sample din "Gimme What You Got" (Le Pamplemouse).

 

 

 

 

 

 

 

Eminem - Cum On Everybody

 

Eminem - 97 Bonnie and Clyde

 

SAMPLE:

Le Pamplemousse - Gimmie What You Got

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top