ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: DELIRIC - ITP - MC CONTEST
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
S-au implinit 2 ani de cand am lansat "Inspectia Tehnica Periodica" si ma gandeam sa fac cinste. Multi mi-au scris pentru a-m...

deliric

S-au implinit 2 ani de cand am lansat "Inspectia Tehnica Periodica" si ma gandeam sa fac cinste. Multi mi-au scris pentru a-mi cere negativele de pe album si nu am reusit sa le raspund. Am acum sansa sa ma revansez. Le puteti downloada de aici: http://tinyurl.com/qhf6yo7 sau http://tinyurl.com/n86hx37

 

Fiindca primesc saptamanal zeci de mesaje de la tineri MCs ce vor sa le ascult piesele si nu o fac niciodata, cred ca e timpul sa imi iau revansa si pentru asta. Hai sa o punem de un CONCURS!

 

Pe scurt: inregistrezi 2 freestyle-uri pe beaturile de pe ITP, le urci pe YouTube, ne dai sa ascultam.

Cel mai bun MC o sa castige respectul tuturor si niste toale de la PORC [si multe injuraturi de la hateri]. Daca rupe norma, poate facem si o piesa impreuna.

 

O sa punctez in continuare cateva reguli si chestii de luat in seama:

 • Alege 2 beaturi de pe "Inspectia Tehnica Periodica" si inregistreaza peste ele. E de ajuns sa scrii 16 versuri pe fiecare dar poti sa-ti faci de cap cat vrei. Vrem sa vedem cat de versatil esti, d-asta preferam sa dai pe doua beaturi.
 • Fa un track din cele doua bucati si urca-l pe YouTube cu poza asta: http://tinyurl.com/osk4mka [ca sa stim ca esti in concurs].
 • Daca va bagati mai multi pe un beat, trece in descrierea clipului numele fiecarui MC, in ordinea care intra pe piesa. Sa stim cine e cine.
 • Posteaza-l la mine pe Facebook [ https://www.facebook.com/Deliric1]. Bucatile care imi plac, o sa le repostez si eu pe Facebook si le puteti considera intrate in finala.
 • Data limita pana cand poti intra in concurs este 6 iunie [Da! Pana noaptea la 23:59...]. Ai la dispozitie doar o saptamana asa ca treci la treaba!
 • Vineri, 7 iunie, recapitulam finalistii si sambata, 8 iunie, declaram invingatorul.
 • Juriul consta in Deliric, Doc, Vlad Dobrescu si restul brigazii...
 • Nu ma intereseaza daca ai 14 ani si te-ai apucat ieri sau ai scos deja 2 albume, daca vrei sa te bagi, baga-te!
 • Daca te simti tare in pix si super inspirat, poti sa participi cu mai multe variante.
 • Daca esti balan, gandeste-te bine inainte sa urci piesele pe YouTube! "O sa rada baietii de tine!"
 • Nu ne intereseaza prea mult calitatea sunetului. Daca ai un microfon de computer, iti poti face treaba lejer cu el.

 

Nu prea sunt la curent cu generatia noua a hip hop-ului romanesc dar mi-ar placea sa aud ce MCs cu dume tari si flowuri bune se ascund prin tara.

Spor la treaba!

https://www.facebook.com/notes/deliric-1/mc-contest/10151424051062201

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top