ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Anti-www.hiphopdinromania.org (Sau cum să-mi sugi pula) (Cele mai tari nume din rap se găsesc aici: Spyder, Hunter, COD, RA, Manafique, Sin Mike, Panthe, Greu, Bizzy, Neli, BEC)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
  CINE E ELADIO? GATA, AM FOST "DEMASKAT" O să las asta aici fără motiv: Hunter revine:  Cel mai tare tra...

anti_corruption_by_edwiniwde-d4pemst CINE E ELADIO? GATA, AM FOST "DEMASKAT"O să las asta aici fără motiv:
Hunter revine:


 Cel mai tare trapper român :)))) Și bineînțeles, prietenii lui agramați
Când căcatul scrie, căcatul îi răspunde. Aceleași nume se supără pe Eladio. Anii trec și Panthe, adică Daniel Radu tot cu maică-sa în casă stă:


Promovat în neenumerate rânduri, cel mai tare rapper român în devenire a emis sentința:


 


 Cu toții am auzit de celebrul producător Manafique... glumeam, puțini știu de el și de cele câteva beaturi borâte ici colo. Tipicul gherțoi care pune botul la o ironie pe internet și care într-un final, ca să te jignească, supărat că nu are un rost în viață, se ia de femeia ta:


E ok, rapperii continuă să mă certe că nu îi promovez spontan, că nu le accept spamul împuțit lăsat la postări care nu au treabă cu borala lor de pe youtube dar pe care ei le numesc artă. Articolul ăsta a ajuns deja la 17 000 de accesări, deci pentru acest MC de căcat, promovarea e mult peste ce el poate sa ducă. Un gând bun pentru muzica lui poți lăsa aici: https://www.facebook.com/kontraktkillersÎncă un diss. Diss după diss după, când băieții se scarpină la clitoris.

Nu e de glumă, am mai primit un diss. Când e greu să stai pe beat, ceva trebuie să inventezi
Ca tot omul care nu vrea și nu speră să trăiască din blog, am o muncă serioasă și care mă face să dorm noaptea liniștit. Și deși pare că frec pula toată ziua, nu e chiar așa, dar asta e o altă discuție care nu ajută rapperii de ocazie, deoarece rapperilor de ocazie le este frică de muncă. Oricum, cum spuneam, mă duc la culcare liniștit, mă trezesc, verific facebook-ul și primesc asta pe chat:

NU înțeleg unde are loc discuția și de ce, dar ce e clar e că din nou rapperii care mă căutau pentru promovare, mi-o dau la muie. Băiatul e mare rapper din câte am înțeles, e din Bone Thugs-n-Harmony, i se zice Bizzy. E supărat că nu pup în pulă orice rapper amator, deci devin instant "hater". Că pula mea, cum să spui că Psihotrop nu e talentul ăla mare de care toată lumea vorbește? Cum adică Neli nu are talent? Bineînțeles, a pornit campania "Cine e Eladio", în care toate fetele astea mă mănâncă de coaie și se prefac că nu mă cunosc în timp ce mă bârfesc .Dar e ok, rapperii ăștia de ocazie o să moară de foame în continuare, cum e normal.

Nu știu să vă explic exact cine este băiatul. Omul cu cratere pe față aka Față Strâmbă aka MC Pateu. Cred că i se spune Mc Panthe în lumea rapului, doar ca lumea rapului nu îl cunoaște. Nu știu exact nici de ce e supărat. Făcea rap și acum vreo 4-5 ani și în tot trimitea mesaje să îl promovez. Serios, nu știu de ce ne-am certat, dar zilele trecute s-a supărat, iar. Și bineînțeles că iar mi-am bătut pula de el și iar mi-a dat block. Probabil are nevoie de încă 4-5 ani să îmi răspundă.Omul e convins că îmi place de el :)))). E ok Daniel, e ok. Cândva o să fii și tu cunoscut.

UPDATE: Nu am greșit când ți-am zis "marș la muncă"


Apropo coaie, tu chiar nu știi să scrii :)))


Când fetele din rap vor să trăiască din rap fac orice ca să fie ascultate. Nu mai are rost sa explicăm de unde frustrarea lui Nelu, dar îi doresc să devină miliardar și să fie fericit Ce te faci când ești și rapper, ești și prost și ai și acces la internet? Te legi de oameni care nu te cunosc pentru a încerca să jignești persoana care te supără. Exact cum fac eu acum, cu diferența că eu îmi recunosc retardarea.
Cristian Angel aka Fratele Bec e acel tip de rapper la cămașă care nu știe să deosebească o pagină de hip-hop de un profil personal. Nu e vina lui, să nu uităm că mulți rapperi nici nu știu să scrie corect. Mult succes Bec și multă muie.


Și uite, te promovez (din nou), poate cândva o să ai succes jegule:


Gato, promovat din 2012 de HipHopDinRomania.org s-a supărat foarte tare pe mine din cauză că mail-ul trimis duminică la ora 12 nu a avut parte de promovare până seara, când supărat a intrat pe pagina de facebook a blogului și a dat 2 stele. La urma urmei, e alegerea fiecăruia să apese un like, să dea un share, să se comporte cum vor pe internet. Curios de cine e persoana asta așa de supărată pe www.hiphopdinromania.org am intrat și era persoana care mi-a trimis mail-ul în aceeași zi.
Încercând sa înțeleg dacă e unul din cei supărați de mine, am căutat repede în arhiva blogului. Totul ok, 22 de materiale pentru Gatto (a nu se confunda cu Gato, că mai avem unul, ăla de la X factor). Din astea 22, practic e toata cariera lui de prin 2012: 2 concerte, 1 album și piese la greu. De-ale lui și de-ale lui Esoteric, Pitty și care mai e la "Arta Sub Sol". Deci nu înțelegeam problema. Mi-a explicat, el a urmărit regurile de promovare dar eu nu l-am băgat în seamă. Cum? Te-am promovat mereu, de ce ești așa de supărat? De ce ai rămas mereu amator, la secțiunea demo? Din cauză ca tu "ca artist", înghiți impresiile noastre? Care impresii? Cine caută pe cine? Reciprocitatea unde e? De ce ultimul clip promovat cum spui și tu de Marpha Hip-Hop, azi, joi, 28 iulie nu a ajuns la 400 de vizualizări? De ce? Păi hai să te ajut:

https://www.youtube.com/watch?v=yo-7d4xPQBs


UPDATE 15 mai 2016:
 Anul ăsta se fac 8 ani de când www.hiphopdinromania.org rezistă. Iar azi dimineață, pe facebook, a  apărut "memoria zilnică" care îmi amintea că sunt 6 ani de la interviul cu CreTzu (Îl găsești aici). Dar cum coincidențele au un scop și cum nimic nu vine la voia întâmplării, o pulică de om mi-a comentat la o postare în felul următor:
Racoviţă Dani EL ·
"Putoi" ? Nu inteleg, tre sa te apuci de rap la 30 de ani ? Mafia a inceput la vreo 14-15...plm
continuă:
Racoviţă Dani EL ·
Pai nu avem...dar stii dc? E usor sa arunci cu noroi, faza e ca la noi rap-ul nu a fost niciodata promovat...tre sa muncim o saptamana pentru 2 ore in studio..si dupa toate astea ce primesti ? 2, 3 injuraturi..


Acum eu nu o să intru în toata discuția care se găsește aici, dar  m-am întrebat cine e el. NU e la prieteni, nu îl cunosc. El e Cretzu și mi-a trimis niște mail-uri pentru promovare. Pardon, Cretzu MC (care a fost promovat de 2 ori, piesele au fost șterse de pe blog, bineînțeles).Eu le ascult piesa și o încadrez unde consider ca e bine, la demo cum era cazul lui, pentru că era slab ca lirică, vocea e de căcat, iar beatul furat de pe undeva de pe net. Nu mă interesează dacă sunt niște țărănoi plecati la muncă în străinătate. Rămâne întrebarea: dacă ceri promovare și ești promovat, de ce te plângi că nu ești?
 Eu nu îl cunosc, dar el, se pare că mă cunoaște:
Racoviţă Dani EL Imi placeau postarile pacat ca esti cu nasu prea pe sus.. 
Și ca să nu pară totul în zadar...să folosim această postare care atrage mii de vizualizări:


 UPDATE 20 august 2015: Casa Loco merită un loc în rapul românescUPDATE 8 iulie 2015

S-a întors bâlbâitul cRa cRa cu un diss pentru mine :))). La ani distanță de când s-a supărat că nu stau mereu să îi răspund la mesaje pe facebook să-mi dau cu părerea despre piesele lui de căcat și să i le public direct, durerea de cur încă rezistă și ieri, 7 iulie, a dat drumul la o nouă piesă (de nici 3 minute, ca de obicei, niciodată nu a fost în stare să facă o piesă demnă de a fi băgată în seamă sau mai lungă de un minut). Bineînțeles, ca orice boschetar care se respectă, are și un canal, canal care a adunat 56.689 vizualizări în 5 ani.

 


PS: insistă

Subiectul preferat (de ceartă) trebuie să fie mereu în prim plan. Pentru că dacă tu îl eviți, el nu te evită. Dacă ai pula mare, ajungi aici, măcar așa ai parte de promovare, iar dacă nu mi-ai adus vizite cu piesele tale de căcat, îmi vei aduce vizite cu asta.
Azi (nr, 9 aprilie 2015), vorbim de un individ cu o poveste lungă. Ani grei de cereri (primite pozitiv) de promovare și ani grei de paranoia. Dar după săptămâni bune de la “ceartă”, apare un mic comentariu la un articol publicat pe pagina unui site de hip-hop. Apropo, recomand și articolul și rămâne la atitudinea ta să te amuzi sau să te superi (eu nu am treabă cu acest articol, logic): http://www.catavencii.ro/parazitii-sint-batrini-si-penibili/
11134262_375657049303250_1955521195_n

(UPDATE 17 aprilie 2014): Pentru cei ce nu au citit comentariile, care se găsesc în continuare mai jos, am făcut un print să ne amuzăm. “E vorba de bani, e vorba de bani băieți”. Credeam că se terminase totul în data de 3 iulie 2013, dar unii trebuie să se simtă importanți, mai ales că www.hiphopdinromania.org contează. De la ce a pornit totul din nou? Acelasi forum, acelși individ:dino
muiedino


EDIT (3 iulie): Forumul a revenit folosindu-se de numele HipHopDinRomânia. În atenția tuturor, deoarece în ultima perioadă sunteți foarte mulți, vă anunț că www.hiphopdinromania.org nu are forumuri! www.hiphopdinromania.blogspot.com este redirecționat pe www.hiphopdinromania.org . Așadar, mă găsești doar aici:
BLOG: www.hiphopdinromania.org
PAGINA FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/HipHopDinRomaniaorg/143075289085316
GRUP FACEBOOK: https://www.facebook.com/groups/142623025762690/
TWITTER: https://twitter.com/EladioHHDR
YOUTUBE: http://www.youtube.com/eladiohhdr
MIXCLOUD: http://www.mixcloud.com/wutanghiddenmember/
HULKSHARE: http://www.hulkshare.com/eladiowu

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

 1. Mersi fain de promovare Eladio ! Sa-ti traiasca !
  Apropo , vezi ca eu nu-s clubber si nici n-am cosuri. Sterge-te de mortar de pe fata sa vezi mai bine

  RăspundețiȘtergere
 2. Ba frate, eu sunt frustrat ma pe articolul asta.... iti spun sincer... pentru ca eu nu cunosc pe niciunu din astia...toti sunt primate d-alea de atunci cand mor ii pun astia in muzeu sa arate evolutia din maimuta.... Ideea e ca sunt frustrat pentru ca tu i-ai facut pe astia vedete...si eu acum am ajuns sa stiu cine sunt astia... :) Mi-am umplut creierul cu niste scursuri :)))

  Merci Eladio, alta data te rog nu mai fa asta si nu mai arata ratati hateri pe aici.
  P.S. Poate o sa zici ca daca m-a deranjat atunci de ce am citit... am citit pentru ca e singurul articol de genu care l-am vazut la tine pe blog....

  RăspundețiȘtergere
 3. " Domnul Pilu " cum iti permiti sa il jignesti pe MarkOne1 si alti artisti? Cand o sa realizezi tu ce au realizat ei mai vorbim, ok? Cumparati-va o viata, mai iesiti cu prietenii etc.
  Si pentru Pilu inca odata : Esti o "putzulica" de sconcs pansat si te scuip cu "pasarica" in gura pana ramai mut ;) ! Daca nu ai cu cine te certa si pe cine injura mergi intr-o colonie de tigani si iti recomand sa iti deschizi gura pe acolo, dar nu mai jigni oameni care au realizat ceva. E frumos sa te injure cineva? Cum te simti? :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Toti sunteti niste prosti, inclusiv eu.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pilu :))). O mare gluma era asta pe forum inainte, baga posturi in continuu sa ii creasca ratingu. Inainte era sistemul ala cu cat aveai mai multe posturi, atunci aveai un grad mai mare pe forum sau ceva de genu, si baga Pilu la greu posturi inutile doar ca sa adune acolo posturi sa il bage lumea in seama. In rest ce sa zic, omu era un prostan si vad ca inca e. Te saluta KM_45 Pilule :))

  RăspundețiȘtergere
 6. De unde pula mea rasar frustratii astia? Pilule, ia-ti o pila si bagati-o in cur!

  RăspundețiȘtergere
 7. De unde pula mea rasar distrusii astia? Bai boschetaru' pilu, ia-ti pilula de a 2-a zi si du-te la culcare. Ai supt prea mult pula azi.

  RăspundețiȘtergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 9. Salut, KM_45!
  Da si tu un semn pe facebook, ca nu am mai vorbit de 1000 de ani.
  Salut tuturor!
  Nu intelegeam de ce ma intreaba lumea de articolul asta din nou, dar vad ca i se face SEO zilele astea :)).
  Salut, Eladio!
  Am si eu rugamintea catre tine de a scoate numele meu de familie din text si profilele de facebook ale "forumistilor".
  Este o rugaminte prieteneasca si civilizata.
  Stii ca mereu am fost deschis la discutii chiar si cand te-ai comportat ca ultimul neanderthalian fata de mine.

  Salut tuturor si muie DiNO!
  Muie cui vreti voi :))

  RăspundețiȘtergere
 10. marș pe borala aia de forum nu o arde ca un lingău aici

  RăspundețiȘtergere
 11. Nu fi mitocan.
  Te'am rugat frumos.
  Nu ti'a facut nimeni nicio reclamatie nicaieri.
  Cel putin in discutiile cu mine te rog sa te comporti civilizat.
  In afara de asta nu am decat sa te intreb decat daca ai avea 15.000 de euro sau daca nu ai, in conditiile in care nu esti detinatorul legal al marcii hiphopdinromania (cu acronimele aferente, hhdr, hhdinro, hiphopdinro, hhdro, etc... )
  Bafta!

  RăspundețiȘtergere
 12. nu m-ai rugat frumos, ai scris "muie Eladio" pe un rapăn de forum. În rest, la rubrica de contact care nu-i înregistrată, nu am primit nimic. Să-l iei în brațe în rest...de 15 000 de euro

  RăspundețiȘtergere
 13. Mersi, Eladio.
  Apreciez.
  Ca o mica mentiune:
  domeniul inregistrat nu inseamna marca inregistrata.
  Marca inregistrata international>domeniu internet.
  Nu e nicio panica, stai linistit, cat timp ne vedem fiecare de cloaca lui poti folosi in continuare denumirea consacrata.
  Bafta cu blogul!
  DiNO

  RăspundețiȘtergere
 14. pentru că nu-i așa? tu ai 400 de euro pe an pentru un nume :))) ținând cont că tu ai rămâne cu un nume și eu cu o bază de date :))) Bine Dino. Tu ești cel mai tare. Că ești civilizat s-avazut pe topicul lui Carbon. Că eu nu-s, se știe de ani buni

  RăspundețiȘtergere

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top