f Gojira & Planet H cu DOC & Deliric - Fac ce-mi place (Videoclip) ~ ELADIO prezintă : Hip-Hop Din România

joi, 6 iunie 2013

Gojira & Planet H cu DOC & Deliric - Fac ce-mi place (Videoclip)

Fac Ce-mi Place 2

Gojira & Planet H lansează la noapte videoclipul "Fac Ce-mi Place" - acesta este numele noului lor single, realizat în colaborare cu DOC și Deliric. Premiera va fi la 23:00 simultan pe postul TV Music Channel și online, pe canalul de YouTube al artiștilor (youtube.com/GojiraPlanetH).

Videoclipul a fost filmat în București la jumătatea lunii mai, fiind regizat de Spike și produs împreună cu echipa sa, Evil Twin Studio.

"Fac Ce-mi Place" este rezultatul colaborării dintre patru artiști axați pe stiluri muzicale diferite: unul cunoscut pentru mixurile sale electro-techno, altul din peisajul rock, și completați de doi dintre cei mai renumiți artiști hip-hop.

Gojira, pe numele său real George Andreescu, activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă. A studiat pianul și a făcut canto la școala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraș și Țăndărei - localitatea sa natală. Predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, prestațiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină.

Planet H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică "Gheorghe Dima". A fondat trupele rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. Este cunoscut pentru remixurile dubstep realizate la piesele Varză (Vița de Vie), Ne Place (ROA), Coboară-mă în Rai (Coma).

Gojira și Planet H s-au cunoscut în cadrul proiectului Green Channel, însă au început să colaboreze intens în special din 2011. Noul single "Fac Ce-mi Place" vine la un an după "Fugi" și "Dă-i mai tare", alte piese de succes lansate împreună cu DOC și Deliric - doi dintre cei mai renumiți artiști hip-hop din România, co-fondatori ai trupei CTC (1999) și ai label-ului independent Facem Records.


CREDITE:
Muzică:
Planet H, Gojira
Text: DOC, Deliric
Producție video: Evil Twin Studio
Regizor: Spike

 

0 facebook-disqus-blogger:

Trimiteți un comentariu

Ce parere ai? Trimite un comment!