ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: In Extremis cu Praetor - Știu ce-ți place (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Stiam ca va doreati un clip In Extremis. De asemenea, stiam ca va doreati si o colaborare cu Praetor. Si pentru ca stim ce va doriti...

in extremis

Stiam ca va doreati un clip In Extremis. De asemenea, stiam ca va doreati si o colaborare cu Praetor.
Si pentru ca stim ce va doriti si mai ales ce va place, In Extremis are placerea sa va prezinte "Stiu ce-ti place", primul videoclip oficial al trupei!
Pentru ca stiam toate acestea, trebuie sa va spunem ce ne-ar placea si noua: ne-am dori ca pe 20 iunie, sa ne vedem cu totii in B52 la concertul de lansare al albumului " Tara Minunilor"!

Toate detaliile aici:
https://www.facebook.com/events/46356...

Este singura melodie de pe album care iese din tipar si este un fusion intre hip-hop si R&B, special facuta parca să o auzim toată vara asta. A apărut ca o colaborare intre producătorul Qishta - Ceinaru Beats si trupa 14th. S-au intalnit anul trecut la Atelierul de Productie, s-au plăcut si astfel s-a creat beatul piesei Stiu ce-ti place după cantecul trupei 14th Hide yourself. Qishta ne-a dat-o iar versurile noastre au venit de la sine.
S-au străduit să iasă la nivel occidental regizorul Mircea Zanian si producătorul Alix Klein, alături de echipa First A.D. & VFX - Alex Pais, D.O.P - Adrian "Forest" Paduretu, Asistent D.O.P - Florin Ciocan, Make Up -- Sandra Pătrăuceanu, Asistent Productie - Andra Glăvan.
Nimic nu s-ar fi intamplat dacă nu ar fi găsit perechea potrivită din povestea videoclipului -- Maria Catrinescu si Pavel Trifan. Chiar e o poveste simplă, despre un băiat si o fată, despre atractia dintre ei, in care ne regăsim cu totii la un moment dat.
Hai să dansăm pe ea la concert, pe 20 iunie in Club B52!

Mai multe detalii pe:

https://www.facebook.com/InExtremisROM
https://www.facebook.com/SickSoundCrew
https://www.facebook.com/praetor.ro
https://www.facebook.com/CeinaruBeats
https://www.facebook.com/slampoetry.b
...

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top