ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Puya și Don Baxter – Bagă bani (Special Guest Connect-R) (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
"Baga Bani" reprezinta urmatorul single Puya extras de pe mult asteptatul "Maidanez E.P.". Piesa a fost inregistrata p...

baga bani

"Baga Bani" reprezinta urmatorul single Puya extras de pe mult asteptatul "Maidanez E.P.". Piesa a fost inregistrata pe parcursul unei singure zile, in luna aprilie, in studioul Rappin'On Production. Tema piesei este una care ne framanta pe toti: este vorba despre bani sau mai bine zis despre lipsa lor, situatie interpretata intr-o maniera comica de catre Puya, Don Baxter si Connect-R.

Videoclipul este regizat de Marian Crisan iar cadrele cuprind situatii pline de umor interpretate de un "doctor", doi "politisti", un copil "de bani gata", un "african", fete frumoase, jucarii, si o gramada de bani (la propriu). La filmari au participat Puya si toata gasca Scandalos Music (DJ WicKeD, Mahia Beldo, Doddy), Don Baxter (HaHaHa Production) si Connect-R (Rappin'on Production).

Puya a zis ca "Baga Bani e o piesa pentru parinti. Sau pentru cei care se straduiesc sa supravietuiasca de la un salariu la altul. Se pare ca viata de familie are efecte si asupra rapperilor si, implicit, a versurilor. Fiind tata a doi copii, imi dau seama ca trebuie sa bag bani. Sper ca si voi aveti de unde... Multumim pe aceasta cale tuturor fanilor, ascultatorilor de muzica hip hop in general, care ne ajuta sa ne platim facturile."

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top