ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: DE AFARĂ: 11 ani de la moartea lui Ol' Dirty Bastard
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
S-a născut în data de 15 noiembrie 1968 în Brooklyn Russell Tyrone Jones aka Ol Dirty Bastard aka O.D.B., Ason Unique, Osirus, The Speciali...

odb1Ol Dirty Bastard mannion odb1S-a născut în data de 15 noiembrie 1968 în Brooklyn Russell Tyrone Jones aka Ol Dirty Bastard aka O.D.B., Ason Unique, Osirus, The Specialist, Dirt McGirt, Big Baby Jesus, Ol' Dirty Chinese Restaurant. Pe parcursul carierei sale, începută în anul 1991, nu doar a fondat Wu-Tang Clan-ul dar a ajutat și trupa Fugees. În data de 13 noiembrie 2004, cu doar 2 zile înainte de a împlini 36 de ani, a murit de supradoză. Solo, a lansat 2 albume: Return to the 36 Chambers: The Dirty Version (1995) și Nigga Please (1999), un mixtape, Osirus (în 2005) și EP-ul O.D.B.E.P. în 1996. A lansat si 5 compilații (3 după moartea sa). Urmează să fie lansat un nou album, dar nu se știe data lansării. Se va numi A Son Unique.
A avut și numeroase probleme cu legea și nu numai. În 93 a fost arestat pentru tentativă de jaf, în 94 a fost împușcat în abdomen după o altercație cu un alt rapper, în 97 a fosr arestat pentru că nu a plătit pensia alimentară a 3 copii (din cei 13), în 98 s-a declarat vinovat pentru violență domestică și în 98 a fost împușcat din nou și la câteva zile a fost arestat pentru “shoplifting” în timp ce încerca să vândă o pereche de adidași cu 50 de dolari, în 99 a fost arestat deoarece conducea fără permis, iar câteva luni mai târziu a fost arestat pentru posesie de droguri. A evadat în 2000 petrecând o lună în libertate, timp în care a înregistrat cu RZA și s-a prezentat la petrecerea de lansare a albumul The W. A fost arestat în noiembrie în fața unui McDonald’s în timp ce semna autografe.


ripDespre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top