ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: CNA interzice Paraziţii, dar cu salam n-are nimic
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
  Articolul este scris de Ion Popescu   și este preluat în totalitate de pe http://www.cespun.eu/cna-interzice-parazitii-dar-cu-salam-n-n...

Parazitii-Cheloo-da-autograf-pe-sanul-gol-from-2.bp_.blogspot.com_

 Articolul este scris de Ion Popescu și este preluat în totalitate de pe http://www.cespun.eu/cna-interzice-parazitii-dar-cu-salam-n-nimic/

 

 

 

După ce acum câteva luni au fost difuzate nişte melodii de la Paraziţii la Radio Zu şi Kiss FM, CNA s-a trezit că vrea să facă dreptate şi s-a hotărât, ca un consiliu pertinent ce este, să interzică mai multe piese ale trupei respective, care nu vor putea fi difuzate decât după ora 23:00. Noroc că ziua are doar 24 de ore, că altfel auzeam hip-hop la tv după ce-mi cădea şi părul din urechi.

CNA a decis să amendeze Kiss FM, cu 15.000 de lei, Radio Zu, cu 5.000 de lei, iar pentru Radio 21 a fost aplicată o somaţie publică. De asemenea, moderatorii emisiunilor respective vor fi traşi pe roată până îşi vor cere scuze că au apelat la asemenea melodii în scopuri diabolice.

Bine, să zicem că ăştia de la Paraziţii sunt cretini şi îţi învaţă copiii lucruri urâte, îi fac să înţeleagă că politicienii sunt hoţi şi că nu totul ţine de bani şi duşmani, iar faptul că ştii să legi 2 cuvinte chiar îţi poate fi de folos. Dar să trecem mai departe.

De ce Antena 3 are voie să-şi bată joc de populaţie şi să le spele creierele cu tot felul de căcaturi? De ce nu-i spune nimeni lui Gâdea că nu numai Băsescu există în ţara asta şi că ar putea să facă ceva folositor cu creierul din căpăţâna aia bombată a lui? Probabil asta e de bine.

De ce apar toate zdrenţele şi îşi flutură ţâtele din plastic la emisiunea lui Capatos? Alea ce te învăţă? Că e bine să fii paraşută şi că există căi uşoare de a trece prin viaţă?

De fapt, cred că au dreptate. Hai să ne învăţăm copiii să fie cocalari şi curve, că altfel se descurcă un bo$$ în viaţă, nu?

Hai să le punem copiilor salam în loc de cântece de leagăn, iar în loc de basme să le povestim despre cum marii şmecheri au ajuns să trăiască pe picior mare, fără a munci o zi din viaţa lor, doar pentru că statul nu dă doi bani pe educaţie şi justiţie.

Ce te afectează mai mult? Că auzi “pula” la Paraziţii, sau că auzi cântând toţi agramaţii şi te laşi condus de manipulatorii care-şi bat joc de tine în fiecare zi, indiferent de oră?

Dacă tot se serveşte căcat cu două linguri  la TV, măcar să se aplice legea pentru toţi.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top