ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Interviu cu DOC (Exclusiv)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
(ELADIO) Salut și bine ai revenit pe www.hiphopdinromania.org !   (DOC) Noroc. Bine v-am gasit, pe tine si pe ai tai cititori. ...

doc 3

(ELADIO) Salut și bine ai revenit pe www.hiphopdinromania.org!

 

(DOC) Noroc. Bine v-am gasit, pe tine si pe ai tai cititori.

(ELADIO) Au trecut exact 3 ani de la primul interviu pentru blogul meu. Cum au fost acești 3 ani? Ce s-a schimbat, ce lucruri bune ți-au rămas si ce lucruri negative ți-au stat în cale?

 

(DOC) Atat timp a trecut?!? Shiiiit! Nici n-am simtit. Dar stii cand simt? Cand imi ascult muzica. Cea din '00, cea din '10, cea din '14. E cea ce declanseaza filmul amintirilor adunate in acesti ani. La ritmul pe care il am imi e greu sa zabovesc asupra unui lucru pentru foarte mult timp, d-aia am nevoie ca muzica sa marcheze momentele importante. Am invatat o gramada despre dansa in ultimii 4 ani. Am trecut de la a o simti la a o intelege. Am invatat sa ies din cubul meu si imi place de ma cac pe mine. La negativ n-as avea ce sa trec, sincer. Lucrurile decurg conform planului, ce apare si trebuie rezolvat se rezolva, e totul bine.

(ELADIO) Să vedem, dacă pe atunci erau 13 ani de când începusei cu Nashu si Nwanda acum au devenit 16. Și totuși mulți nu te consideră un veteran, mulți confundă anumite lucruri. Ce ar mai fi de clarificat pentru cei 16 ani de carieră?

 

(DOC) Sincer iti zic, nu vreau ca lumea sa ma considere un veteran. Suna...vechi. Imi doresc sa se rezoneze cu ce fac eu, atat. Nu tin la tagg-uri de genul. Nu halesc underground, comercial, miel la tava, samd. Sunt jos cu "imi place" sau "nu-mi place". Si daca iti place sunt si mai jos cu "ce tare e". Noi, astia care o facem, nu trebuie sa clarificam nimic. Din punctul meu de vedere e totul clar ca lacrima de virgina. Noi scriem ce ne trece prin cap, cu sens, fara sens, cum vrea fibra noastra. Mi se pare indeajuns. Lumea vine, asculta, se simte bine, pleaca in viata. A lor. Muzica e menita sa te faca sa accesezi emotii. Asta nu simte rapperul autohton. Vocea e un instrument si trebuie acordat pe note pentru a trezi trairi.

(ELADIO) Azi (nr 30 ianuarie) i-ai “spart” cu știrea despre colaborarea cu HaHaHa. Ce ar fi de adăugat, ce ar fi de clarificat?

 

(DOC) Nimic. Cred ca sunt 2 ani deja de cand i-am zis lui Smiley ca ma docduc la ei, dar m-am luat cu albumul meu, apoi a fost al lui Vlad si am avut tot timpul chestii de facut care nu mi-au permis timpul necesar. Ba, tot ce pot sa spun e ca acolo am inteles de fapt cam ce inseamna echipa din spatele muzicii. Recunosc ca nu am mers chiar prin toate studiourile din Bucuresti, cel putin, dar oamenii astia mi se par cea mai tare echipa de productie din pestele nostru. E o onoare sa fac parte din brigada si sa pot lucra la ridicarea nivelului liric al jocului, cel putin.

 

(ELADIO) DOC nu doarme. Ai spus că ești în studio din octombrie. Ce se poate spune despre următoarele materiale?

 

(DOC) Lucrez cu Dorian Micu la un proiect ce va iesi prin Hahaha, dar n-o sa-ti spun mai multe despre asta. Daca ma intrebi pe mine, e o nebunie. Nu s-a mai incercat ce incercam noi. Si d-aia suntem destul de siguri c-o sa mearga.

 

(ELADIO) Cum stă treaba însă cu albumul lui Motzu?

 doc 2

(DOC) Albumul este 90% tras, cateva au mix si master. Lucram la single acum, trebuie sa ma grabesc un pic cu albumul ca ne aglomeram iar de-a lungul anului, mai e si Deli cu Silent in facere. E un pic haos in capul meu, sincer iti zic. Sunt foarte foarte multe piese gata, toate sunt tari, nu stiu cum sa fac. O sa vedem, d-aia nici nu anunt nimic de pe acum. Cand stiu ceva concret fiti siguri ca veti afla.

 

 

(ELADIO) După print-ul urcat de Vlad Dobrescu, toți se întreabă: care-i treaba cu noul album CTC?

 

(DOC) E in procesul de adunare de beaturi. Vezi tu, o sa fie greu fiindca vrem doar nenorocirile alea, fara exceptie. Probabil vom lua multe de afara, atat pot sa spun. O sa fie un challenge. Suntem 3 artisti care au pornit impreuna, fiecare si-a facut filmul propriu si acum trebuie din nou sa jucam in acelasi film. Va fi greut. Dar cand ne-au satisfacut pe noi alea usoare? Cat despre albumul lui Vlad - a inchis cercul. Ne-a luat 3 ani sa avem toti albume solo. Rap-ul e la noi in curte, "In sfarsit" suna exact cum trebuie, acum focusam pe creatia celui de-al doilea CTC.

 

(ELADIO) Ca de obicei, ca în orice interviu de pe blog, întrebarea finală: Ai un mesaj pentru cei ce citesc acest interviu?

 

(DOC) Depinde cati ai, ca am optiunea aia cu 2000 de SMS-uri gratis. O sa imi ia ceva sa le trimit, dar imi dai pe mail. Lasand caterinca, sa stiti ca nu pot sa las caterinca si va recomand sa n-o lasati nici voi si s-o asezonati cu muzica buna. 1.

 

 

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top