ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Wlad - Wlad (2015)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
 Wlad înseamnă Vlad Munteanu și Vlad Flueraru, iar ep-ul a fost lansat în data de 22 martie 2015, fiind disponibil la download gratuit pe ...
 Wlad înseamnă Vlad Munteanu și Vlad Flueraru, iar ep-ul a fost lansat în data de 22 martie 2015, fiind disponibil la download gratuit pe http://www.vladmunteanu.ro/.

Pe unul dintre prietenii mei il cheama Vlad Flueraru. Noi iubim femeile. Mult de tot. Dar tot noi doi l-am creat pe WLAD. In 5 zile. E un material care va va explica in sine mai multe decat pot eu in vorbe. Multumesc lui Vlad Popescu si Marius Pop de la Hahaha fara de care nu faceam nimic si de la care am invatat multe in ultimele saptamani. Il gasiti pe WLAD pe youtube, dar mai ales la download gratuit pe www.vladmunteanu.ro . O sa scriu acolo pe blog, scriu si la cartea de care v-am mai vorbit, o sa va mai arat una alta. Nu voi mai raspunde la niciun alt mijloc de comunicare online in afara de mail: wladmunteanu@gmail.com. Aici astept instrumentale de orice fel, suflet sa aiba, propuneri de colaborari, etc. Sper sa intelegeti ca gasesc ca aceasta supra expunere nu imi face bine. Impreuna cu Facem Records (care are maaari surprize pentru rap anul acesta) si Hahaha Production imi doresc sa schimbam in bine cultura romaneasca. La asta se lucreaza. Eu, personal, mi-am dorit mereu sa placa muzica mea (dar daca nu, nu, nu e bai), nu eu...personal. Sunt un om ca oricare dintre voi in afara ei. Ma retrag in umbra in care se creaza lumina. Va multumesc pentru tot si ne mai vedem la concerte.


TRACKLIST:

01 Bun, simți? (cu Marius Pop)
02 Nu vreau (cu Dj Undoo)
03 Foc
04 Întrebare (cu Marius Pop)
05 Iubito (cu Deliric)
06 Aproape de sol

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top