ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Satra B.E.N.Z. ( Lu-K Beats, Killa Fonic, Super ED, NOSFE, Keed ) - Vine Satra (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Despre Șatră: Grupare formata mai degraba ad-hoc decat organizat, frecventand studiourile KAZIBO/Seek Music. Producatorul (Lu-K Beat...

Despre Șatră:

Grupare formata mai degraba ad-hoc decat organizat, frecventand studiourile KAZIBO/Seek Music. Producatorul (Lu-K Beats) ne prezenta beaturile sau schitele de melodie si zicea ”uite au dat si astia pe piesa, iti place, dai si tu? Asa au apraut piesele Regi vs. Sclavi, Pe tine cum te cheama?, Flash-uri si Claxoane. Primul proiect  in aprope toata formula Șatra este  piesa Sparg. Prima piesa facuta in formula Șatra in totalitate este si primul single #traparmy.

Avem o abordare nonconformista atunci cand ne compunem muzica, nu ne impunem bariere creative, nu folosim tipare sau retete. Rezultatul este un fel de hip-hop (trap, drill, grime) proaspat si inedit pentru Romania atat muzical si vizual, cat si conceptual. Cuvantul Șatra este o reprezentare a nonconformismului, a limbajului colorat deseori brutal abordat in texte, a exprimarii pe sleau, dar in primul rand este o metafora pentru libertate; cine poate fi mai liber decat acela care nu se ataseaza de vreun loc, care traieste unde doreste, sub cer, care nu apartine societatii ordinii si legilor ei. Acronimul B.E.N.Z. - se va dezvalui mai tarziu.

Despre piesa ”Vine Șatra”

Este primul material ce se lanseaza oficial, al proiectului Șatra, A fost gandit ca un freestyle care sa anunte lansarea single-ului #traparmy, dar a sfarsit prin a fi  o piesa in toata regula care iata, beneficiaza si de un suport video filmat dintr-o bucata (one shot). Este degustarea gratuita, mostra pe care Șatra o ofera ascultatorilor, ca acestia sa-si faca o idee cu ”ce se mananca”.

In ordinea din videoclipul ce urmeaza a fi vizualizat,membrii grupului sunt Lu-K Beats,Super ED,Keed,Killa Fonic si NOSFE ! Instrumentalul a fost produs de catre Vladish,videoclipul regizat de catre Tiberius Arghiropol iar de mixing si mastering s-a ocupat tot Lu-K Beats.


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top