ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: CAN YOU KICK IT? WHEN I B ON THE MIC // BAND/ MC CONTEST // DUMINICA 18 OCTOMBRIE
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
FAZA DEMO: Inscrierile se fac pe adresa de mail canyoukickit.concurs@gmail .com cu subiectul “Can you kick it? Band contest” . Mail...
FAZA DEMO:

Inscrierile se fac pe adresa de mail canyoukickit.concurs@gmail.com cu subiectul “Can you kick it? Band contest” . Mail-ul trebuie sa contina cel putin o piesa format mp3, la cantitate minima 192kbps cu care va inscrieti in concurs, numele trupei, o poza cu membrii trupei si numarul de telefon. Perioada de inscrieri este 17 septembrie – 8 octombrie. Demo-urile vor fi sortate pana pe data de 8 octombrie inclusiv si se vor alege 10 trupe/ MC care vor intra in faza live a concursului ce se va desfasura pe data de 18 octombrie.

FAZA LIVE:

• Fiecare trupa/MC va interpreta doua piese de maxim 4 minute
• Pe langa piesele respective va mai exista un moment freestyle cu un instrumental ales de catre DJ OLDSKULL pe care MC-ii vor trebui sa-si arate skill-urile
• Cele 3 trupe/MC finaliste vor fi alese de JURIUL format din Rimaru (R.A.C.L.A.), DJ OLDSKULL (OKAPI Sound) si ADAPTER si vor mai interpreta cate o piesa inainte de deliberarea juriului si alegerea castigatorului.PREMIUL:

Un pachet complet care include o colaborare cu artistul hip hop RIMARU (R.A.C.L.A.), instrumental oferit de ADAPTER, ore de studio, mix&master oferite de UNIC PRODUCTION si videoclip.


Where & when?
Hangover Club / Selimbar 1
DUMINICA | 18 OCTOMBRIE | 22:00h
ACCES 10 lei

Party starter DJ OLDSKULL (Okapi Sound)
MC Phlo da Shaolin

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top