ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Costin Mincu aka Butch a fost arestat în urma accidentului de la Colectiv
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Rapperul Butch, unul dintre patronii de la Colectiv, în faţa procurorilor: „Stau cu capul plecat în faţa judecăţii“ Costin Mincu (36 d...

Rapperul Butch, unul dintre patronii de la Colectiv, în faţa procurorilor: „Stau cu capul plecat în faţa judecăţii“

Costin Mincu (36 de ani), unul dintre patronii Clubului Colectiv, este mai cunoscut sub pseudonimul Butch. El apare pe scena hip-hop încă din anul 1997, de când a început să facă parte din trupa Dagga. Butch a fost reţinut, luni seara, alături de Alin Anastasescu şi Cătălin Gancea, pentru ucidere din culpă după ce 32 de persoane au murit în urma incendiu care a avut loc în Colectiv.

Cine este Costin Mincu. Butch cântă din 1997

La sfârşitul anului 1997, Butch a făcut parte din trupa Dagga, care însă „a luat o pauză”, revenind în 2004. Lui Butch i s-au alăturat în trupă şi Ghismo, OzO şi DJ Undoo. Cu această componenţă, trupa a lansat mai multe piese şi a susţinut mai multe concerte de susţinere a unirii României cu Basarabia.
Cei patru au făcut parte din proiectul „Uniţi sub tricolor”, o compilaţie care a reunit mai mulţi artişti de hip-hop şi pe care se regăsesc melodii cu mesaj civic şi patriotic. În 2009, când a fost lansat albumul, Butch spunea că banii obţinuţi din vânzarea albului vor fi trimişi la un liceu de români din Tiraspol ai căror elevi şi profesori voiau să înveţe în limba română.
Printre piesele cele mai cunoscute ale trupei Dagga este „Cum am crescut”, piesă în colaborare cu Cătălin, solistul trupei Coma. De asemenea, de-a lungul trimpului, Butch a mai colaborat cu artişti precum Puya, Bitză, K-gula, E.M.I.L..


SURSA: http://m.adevarul.ro/news/eveniment/incendiul-colectiv-costin-mincu-unul-administratorii-clubului-colectiv-rapperul-butch-Asta-i-razboiul-lumea-1_56387b88f5eaafab2c42fabc/index.html

 

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top