ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Dan Preda - În Ferentari se face RAP (Diss Șatra BENZ)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Instrumental: Buce Wayne Mix: FRT Mafia Imagine: Cornel Manolache An: 2015 Descarca piesa gratuit aici:http://www.hotfiles.ro/do...

Instrumental: Buce Wayne
Mix: FRT Mafia
Imagine: Cornel Manolache
An: 2015
Descarca piesa gratuit aici:http://www.hotfiles.ro/download/dan_preda_in_ferentari_se_face_rap_diss_satra_benz_.mp3/1413996
Pagina YouTube:https://www.youtube.com/ferentarimafia
Pagina Facebook:https://www.facebook.com/frtmafia

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

 1. Multumim pt. promovare ELARADIO & hiphopdinromania.org

  Pt. cei care nu cunosc, Dan Preda face parte din F.R.T Mafia (Ferentari Mafia), o trupa hip hop din Ferentari dupa cum spune si numele.

  În București, hip hopul venea de obicei din Pantelimonul care petrece toată noaptea, din Colentina unde s-ar interzice și aspirina, din Berceni Progresul unde timpul trece, dar nu ia cu el stresul. Mai nou răsare și din Ferentari.

  De-asta ne-am ales numele Ferentari Mafia (FRT Mafia): pentru că e controversat și pentru că nimeni nu se gândește de obicei la hip hop când aude de zona asta a Bucureștiului. Cartierul nu e neapărat un motiv de mândrie, dar e realitatea în care am crescut, cu poliție care te legitimează fără să fi făcut nimic, „ură de rasă” și toți banii de colind strânși pentru o casetă cu Paraziții. Ne place sa spunem că Ferentari e Bronxul Bucureștiului și că hip hop-ul adevărat se naște din sărăcie.

  Știu că sunetul nu e perfect, dar nu ne e rușine. Așa e la început, faci ce poți cu ce ai. Dai microfonul din mână în mână dacă e nevoie. Important e mesajul, și să ajungă la urechile cui vrea și poate să înțeleagă. Pe net unii ne fac cocalari, alții ne mulțumesc că dam o față Ferentariului. Nu ne descurajăm, chiar dacă ne mai enervăm, e loc pentru toată lumea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top