ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Dj Undoo cu Kent Archie - Shining (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Dj Undoo a lansat videoclipul pentru cel de-al treilea single de pe albumul ”The Crown of Life”, respectiv ”Shining”, în colaborare ...Dj Undoo a lansat videoclipul pentru cel de-al treilea single de pe albumul ”The Crown of Life”, respectiv ”Shining”, în colaborare cu Kent Archie (The Bridge Committee).
Acesta s-a filmat în București și poate fi urmărit pe contul de YouTube al lui Dj Undoo

Despre videoclip, Dj Undoo a declarat: ”Am rămas plăcut surprins de suportul și susținerea necondiționată a celor care au ajutat la realizarea lui. Tot ce facem este independent, nu avem o mare mașinărie de marketing în spate, cu bugete imense.”

CREDITE Dj Undoo feat. Kent Archie – ”Shining”

AUDIO:
Versuri și voce: Kent Archie
Muzică și scratch: Dj Undoo
Additional keyboards: Soundboy

VIDEO:
Producători exclusivi: Amynoza și Kent Archie
DOP: Alexandru Câmpeanu
Post-producție: Amynoza

Despre album:
”The Crown of Life” este variat ca sound și prezintă colaborări cu artiști precum raku, Mr. Levy, Bean MC (Subcarpați), Kent Archie (The Bridge Committee), Smokey, Kioru, Power pe Vinil, Dj Sauce și mulți alții.
Materialul s-a lansat pe data de 22 noiembrie printr-un concert susținut la J’ai Bistrot București (Calea Griviței 55), la eveniment Dj Undoo fiind însoțit și de artiștii care apar pe material.
De asemenea, ”The Crown of Life” poate fi ascultat pe Zonga, cel mai mare serviciu de music streaming românesc, dar și pe Bandcamp.
Albumul a fost înregistrat la Daw Studio/Libernote Music. Mixul și masterul au fost realizate de Dj Undoo, iar grafica de Koma.
 


Despre Dj Undoo:

Dj Undoo, pe numele său real Alexandru Damian Mihăilă, a înființat în anul 2000 trupa Intervenții Lirice, urmând ca doi ani mai târziu să fondeze alături de câțiva prieteni label-ul independent Avangard Miuzic. Devine apoi asociat Hades Records, înființează prima trupă de DJ din România, Turnable Science, iar în 2012 fondează label-ul independent Libernote Music, sub numele căruia activează în prezent.

Primul material solo semnat Dj Undoo a apărut în anul 2003, numit ”Lichidare De Stoc”, iar în 2011 artistul a revenit în atenția publicului cu ce-l de-al doilea, numit ”Ain't Fast Food Music”, lansat sub egida Hades Records, unde a și fost o bună perioadă de timp.

De-a lungul carierei a colaborat cu nenumărați artiști, printre care și Guess Who, Grasu XXL, Spike, Deceneu, Bitza, Subcarpați, raku, Silent Strike, Criss Blaziny, Subsemnatu', Nimeni Altu', C.T.C., Gojira, Veritasaga și Vița de Vie.

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă, urmărește-l pe Dj Undoo pe site-ul său, djundoo.ro, pe pagina de Facebook, dar și pe conturile de YouTube, Instagram și Twitter.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top