ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Guvid – Ascultă liniștea moartă (2015)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
"Asculta liniștea moartă "este al VIII-lea material solo al artistului. Sunt 10 piese, piese care pot fi interpretate in ..."Asculta liniștea moartă "este al VIII-lea material solo al artistului. Sunt 10 piese, piese care pot fi interpretate in sute de moduri in functie de perceptia ascultatorului.
 „ Acest album l-am scris foarte repede dat fiind faptul ca sunt intamplari din viata mea transpuse prin muzica intr-un stil poetic. Acum depinde de fiecare cum percepe mesajul in functie de trairiile lui.” Ne-a declarat artistul.
  Acest album a fost lucrat în 8 săptămâni și reprezinta 100 % viziunea artistului asupra societății, tratând într-un mod original dar și profund diverse teme și subiecte.
„ In album este vorba despre viata, iubire, de bunatate, de dorinta de a te schimba in ceva mai bun, e despre lume, e despre mine...” A adaugat Guvid.
 Tot el s-a ocupat și de partea de producție a albumului, excepție făcând piesa "Căpitanul " a cărei producție o semnează Sever. Albumul poate fi ascultat de aici:


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top