ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: R.A.C.L.A. şi Anda Adam, la Adevărul Live: „Nu toate piesele trebuie să fie extrem de comerciale pentru a fi bune şi pentru a fi promovate“
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Interviu RACLA. Anda Adam (35 de ani) şi R.A.C.L.A. au fost prezenţi în studioul Adevărul Live pentru a discuta despre piesa „Nu te-am u...

Interviu RACLA. Anda Adam (35 de ani) şi R.A.C.L.A. au fost prezenţi în studioul Adevărul Live pentru a discuta despre piesa „Nu te-am uitat“, continuarea melodiei „Nu mă uita“, după o pauză de 16 ani. Totodată, Rimaru analizează mişcarea hip-hop actuală.

R.A.C.L.A. şi Anda Adam au lansat recent videoclipul piesei „Nu te-am uitat“, aceasta fiind prima colaborare a acestora după 16 ani de când au dat lovitura în industria muzicală din România, cu hitul „Nu mă uita“.

„«Nu te-am uitat» este povestea rapperului şi a fetei cuminţi, poveste ce se dezvoltă şi ajunge la paroxism. Odată cu maturizarea personajelor şi a noastră, ca artişti, am încercat şi un sound mai aleborat, la nivelul cerinţelor pieţei muzicale din prezent. Sperăm că acest produs audio-video de excepţie să fie la înălţimea aşteptărilor generaţiilor care au crescut cu «Nu mă uita» în boxe, iar mesajul nostru se adresează noilor generaţii şi fiecărui ascultător în parte: «Nu te-am uitat», a declarat Călin Ionescu, alias Rimaru (R.A.C.L.A). Cei doi au povestit la Adevărul Live despre reîntâlnirea muzicală după 16 ani şi şi-au expus planurile de viitor. Rimaru a analizat industria muzicală actuală şi a povestit ce a făcut în pauza în care nu a fost vizibil pe micile ecrane.

Citeste mai mult: adev.ro/nwxird

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top