ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Tonik Obiektiv & Marijuana cu Melanie & Capeliy - Privesc (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
  Dupa ce au scos un nou single intitulat ” Privesc ” pe piata muzicala, Tonik Obiektiv si Dana Marijuana nu isi lasa fanii pr...
Dupa ce au scos un nou single intitulat ”Privesc” pe piata muzicala, Tonik Obiektiv si Dana Marijuana nu isi lasa fanii prea mult sa astepte. Astazi a fost publicat si videoclipul noii piese, acesta este unul de imagine, in care Marijuana afiseaza o imagine inedita si complet schimbata. In videoclip apar si cei doi invitati de pe aceasta melodie, Melanie si Capeliy.
Regia clipului poarta semnatura lui Alex Hero, iar montajul, editarea si post-productia a avut loc in studiourile ALens sub atenta supraveghere a regizorului. Filmarile s-au desfasurat pe durata a doua zile in Bucuresti.
Materialul video a fost lansat sub egida labelului Obiektiv Music Romania, acesta promoveaza al 5-lea material discografic semnat Tonik Obiektiv, este vorba de best-of-ul “Pierdut printre amintiri”.
Melodia "Privesc” a fost inregistrata pe un instrumental produs de catre Siem, un producator tanar care nu se afla la prima colaborare cu Tonik Obiektiv. Atat de mixaj, aranjament muzical cat si de masterizare s-a ocupat John Diamond, la Diamond Records Studio.
Obiektiv Music Romania prezinta astazi, 11 noiembrie, „Privesc”, cel mai nou single semnat Tonik Obiektiv si Dana Marijuana, lansat pe canalul oficial de YouTube Obiektiv Music Romania si pe Libertatea.ro.
Piesa este interpretata in colaborare cu Melanie, cantareata pop/rnb, cunoscuta in special pentru single-urile: „Gentleman” (cu M&G) si „Noi doi” (cu Cabron), siCapeliy, artist hip-hop/ urban soul cu o vasta experienta acumulata de-a lungul timpului si cu o inspiratie deosebita.
Melodia „Privesc” a fost realizata pe un instrumental creat de catreSiem, un producator tanar care nu se afla la prima colaborare cu Tonik Obiektiv. Atat de mixaj, aranjament muzical cat si de masterizare s-a ocupat John Diamond, la Diamond Records Studio.
Strofa acestei melodii am scris-o acum 3 luni intr-un moment de cumpana din viata mea. Ca orice om simplu am inceput sa imi fac un mic bilant al propriei mele vieti, traita pana in acel moment. Dincolo de asta, este cea mai sincera, serioasa si reala piesa a mea„, spune Tonik Obiektiv despre „Privesc”.
Privesc”este o piesa care ma reprezinta in totalitate, pe care am compus-o cu sufletul, atat eu cat si invitatii mei de pe ea. Piesa nu are nici o legatura cu tragedia produsa pe 30 octombrie, dar este menita sa ne deschida ochii spre ce se intampla in Romania de peste 25 de ani„, ne-a spus Dana Marijuana.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top