ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Irina Stefan cu Cosy - 2 străini (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Frumoasa artista, Irina Stefan paseste cu dreptul in industria muzicala lansand single-ul ei de debut, “2 straini”, un reusit featuring...

Frumoasa artista, Irina Stefan paseste cu dreptul in industria muzicala lansand single-ul ei de debut, “2 straini”, un reusit featuring cu Cosy, rapperul care face parte din echipa Mango Music, dar care lucreaza si cu Codu’ Penal si alti artisti.

Cei doi ne prezinta o poveste de dragoste in care din pacate multi dintre tinerii de azi se regasesc, o relatie in care iubirea se stinge incetul cu incetul si ajungi sa traiesti din amintiri, cand totul credeai ca e perfect si chiar daca simti ca sunteti 2 straini, inca mai speri ca lucrurile vor redeveni cum au fost.

Fiind o piesa produsa in studio-urile 1AM, muzica este compusa de catre Donici Cornel si Florin Cioran, versurile sunt scrise de catre Cosmin Cosmescu (Cosy) impreuna cu Donici Cornel si Florin Cioran, de mix/master ocupandu-se Donici Cornel si Florin Cioran, iar videoclipul de care beneficiaza este regizat de catre Sandu.

Incercati sa mentineti mereu flacara vie, nu ajungeti 2 straini! Iubiti-va mereu ca-n prima zi!

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top