ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Green - Blasfemie (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Numele meu este Green. Component al Green & HaZz. Ma cheama si Andrei - daca vrei sa-mi urezi pe 30.10. :) In viitorul apropiat voi s...
Numele meu este Green. Component al Green & HaZz. Ma cheama si Andrei - daca vrei sa-mi urezi pe 30.10. :)
In viitorul apropiat voi scoate albumul de debut. Albumul se intituleaza "Blasfemie".
Acesta, este introdus de catre piesa cu acelasi nume, la care s-a filmat si un videoclip.
Ideea de „album” a venit dupa o lunga perioada in care s-au acumulat bucati de hartie scrise, notite prin telefonul mobil sau prin nu stiu ce „new text document” deschis intr-un moment de inspiratie. Nu are nimic S.U.A., nu are nimic din efectul de etnobotanice. Si e fix ceea ce ma caracterizeaza, ca principii, din punct de vedere al liricii si-al sunetului. E un fel de… cum s-o spun sa-mi placa mie...? detoxifiere psiho-spirituala prin scris si melodie.
Nu stiu daca albumul „Blasfemie”, va aduce ceva nou sau nu in peisajul hip-hop romanesc. Asta tine in primul rand de personalitatea si caracterului celui ce-si lasa amprenta in text si muzica, dar si a ascultatorului. Nu am vrut sa fac un album de dragul de a-l face, sau pentru merite si medalii.
Singura colaborare de pe acest album va fii alaturi de HaZz, care momentan apare pe 2 piese. Spun momentan, pentru ca nu s-a definitivat numarul de piese. "Inca se trage in oameni"
Piesa „Blasfemie” este reprezentativa pentru album si de aceea a fost aleasa din calupul de piese, in rest alte detalii despre "Blasfemie", ascultand-o. Mai multe, vor urma…
Colaborarea cu Etajul 10 a inceput acum 2 ani de zile. Cu timpul s-au adunat piese si de aici s-a nascut ideea de album. Echipa celor de la Etajul 10 s-a ocupat de mix, master, productia videoclipului, tot. Sunt un record label bucurestean si atat…din pacate, nu vor sa dezvaluie mai multe despre identitatea lor. Tot ce-ti pot spun e ca nu-s Illuminati :))

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top