ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Ultimatum pentru Artă continuă și în 2016: Trimite demo-ul tău!
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Unic Production are plăcerea să anunțe cea de a  14-a ediție a concursului Ultimatum Pentru Artă. Ultimatum pentru Artă continuă să prom...

Unic Production are plăcerea să anunțe cea de a  14-a ediție a concursului Ultimatum Pentru Artă.
Ultimatum pentru Artă continuă să promoveze artiști din scena underground, oferindu-le ocazia de a se face auziți și cunoscuți publicului larg.

Competiția pentru MC și trupe a debutat în anul 2005 și a contribuit la promovarea unor artiști acum bine-cunocuți, precum El Nino, Gani, Mutu (Viollent), Phunk B, Phosillah, Stripes, Lu-K Beats, TKE, Smokey, Urbankart, Faptu’ Rap, Euforic, Fentăm Terra, Vorbă, Decku, Jianu și mulți alții. În acest an, Ultimatum Pentru Artă va avea loc în perioada Martie-Aprilie, în clubul bucureștean Hangover.

În pregătirea evenimentului, organizatorii invită toți tinerii MC-i și trupele dornice de afirmare să trimită un demo pe adresa de e-mail ultimatumpentruarta@gmail.com. E-mailul trebuie să conțină un singur demo, însoțit de numele de trupă/MC, o mică biografie și un număr de telefon (nu se iau în considerare link-urile de wetransfer/transfer.ro). Înscrierile se pot face până pe 10 Martie 2016.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top