ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Ataraxia - Marele abis vorbește
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Nou-înființata trupă brașoveană Ataraxia are plăcerea să vă prezinte primul single de pe viitorul EP omonim, single intitulat „Mare...Nou-înființata trupă brașoveană Ataraxia are plăcerea să vă prezinte primul single de pe viitorul EP omonim, single intitulat „Marele Abis Vorbește”. Pe un instrumental electronic, eclectic, influențat de o gamă largă de artiști de la Run The Jewels la Nine Inch Nails, semnat de George Pandrea, Horia Marchean oferă un set de versuri menite să deschidă drumul pentru restul viitorului material.
EP-ul va urma o tematică filosofică, bazată pe opera lui Friedrich Nietzsche, pe instrumentații originale, făcute cu scopul de a aduce elemente muzicale noi din alte genuri, cum ar fi electro, industrial, chiar și dance, într-un peisaj hip-hop tot mai monoton. Această piesă a fost aleasă nu numai fiindcă este prima de pe viitorul material, opener-ul, ci și fiindcă, sperăm noi, finalitatea ei deschisă va incita ascultătorii să urmărească proiectul mai departe.
Piesa poate fi ascultată pe SoundCloud: https://soundcloud.com/ataraxiabv/marele-abis-vorbeste
Dacă sunteți interesați de proiecte ulterioare, vă invităm să urmăriți și pagina de facebook a trupei, unde puteți găsi toate noutățile legate de cei doi membri ai trupei din underground-ul brașovean, de acesta și alte proiecte muzicale ale lor.

            Trupa: Ataraxia
            Piesa: Marele Abis Vorbește
            Versuri/Voce: Horia Marchean
            Instrumentație/Post-producție: George Pandrea
Înregistrat în studioul Fine Sounds Inc. în primăvara lui 2016.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top