ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Eli cu Nico - Apă și foc
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Eli si Nico sunt fara indoiala o combinatie surpriza pe scena muzicala romaneasca. Cunoscuta pentru colaborari cu veteranii hip-hop-u...

Eli si Nico sunt fara indoiala o combinatie surpriza pe scena muzicala romaneasca. Cunoscuta pentru colaborari cu veteranii hip-hop-ului (B.U.G. Mafia si Codu’ Penal) si apreciata pentru vocea ei exceptionala si timbrul inconfundabil, indragita cantareata colaboreaza de aceasta data cu un artist din noul val al muzicii rap de la noi. “Apa si foc” este numele single-ului pe care interpretii il propun publicului si care merita ascultat avand in vedere background-ul muzical al celor doi.
Iata ce ne-a declarat cantareata despre aceasta lansare: “Salut, sunt Nico si vreau sa va spun ca astazi alaturi de Voices Media si artistii implicati in acest proiect, am lansat o super piesa. Am avut placerea si bucuria de a colabora cu un interpret din generatia noua a muzicii Hip-Hop si R&B de la noi care aduce un val de prospetime in peisajul monoton care s-a instalat in ultima vreme in acest gen muzical. Da, este vorba de Eli si alaturi de el am realizat zic eu, un hit care cu siguranta nu va trece neobservat de ascultatorii de muzica buna. Este pentru prima oara cand colaborez cu Eli si echipa de la Voices Media si pot afirma ca este una dintre putinele echipe de profesionisti din Romania. Piesa pe care o vom lansa se numeste " Apa si foc" si e un single care va fi un must have al iubitorilor de muzica hip-hop si R&B. Sper sa fiti cu totii cu ochii si urechile pe noi, merita! Multumesc pentru acest proiect: Bogdan Toma, Eli, Alin Radu, Catalin Dascalu, Catalin Muntean, Massy si Bunicu Magic. Auditie placuta!
Eli a afirmat: “Sa colaborez cu Nico e un vis implinit! Nu cred ca exista artist in tara asta care sa nu-si doreasca sa cante alaturi de una din cele mai bune voci pe care le-a avut vreodata Romania. “Apa si foc” e o poveste inspirata din viata reala, descriu acolo lucruri care chiar se intampla, prin care am trecut si eu si prin care trecem cu totii.” 
Alin Radu este cel care a produs piesa. Despre acest proiect ne-a declarat: “Sunt la prima piesa alaturi de Eli si consider ca este un artist talentat, care sigur va avea multe de spus in industria romaneasca.Cu Nico ma bucur sa ma reintalnesc, noi am colaborat si in trecut,printre pentru o piesa care a ajuns in finala  Selectiei Nationale Eurovision 2008. Consider ca este un featuring inedit, cei doi completandu-se excelent! Este o piesa de stare, care te atinge la suflet.”

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top