ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Liry & MGee - Cerul ştie (Produsă de Sez)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Pentru versurile acestei piese, Liry s-a inspirat din povestea Matildei, o tânără mamă care vrea să își recupereze copilăria bântui...Pentru versurile acestei piese, Liry s-a inspirat din povestea Matildei, o tânără mamă care vrea să își recupereze copilăria bântuită de abuzurile tatălui. Matilda a mărturisit ce i s-a întâmplat pentru proiectul DoR despre violenţă în familie Toată Lumea din Familia Noastră:

            „Când am aflat această poveste, instrumentalul, conceptul, structura și versurile piesei s-au conectat instantaneu. N-am mai fost decât un instrument. Mesajul este unul atât de tulburător încât am simțit nevoia să-l îmblânzesc prin vocea caldă a lui MGee.” (Liry).
            „Personal, mulțumesc cerului pentru faptul că am cei mai buni părinți din lume, care au încercat mereu să îmi ofere tot ce au avut mai bun, din toate punctele de vedere. Din păcate, mulți copii trăiesc clipe de coșmar din cauza oamenilor bolnavi psihic pe care ei îi numesc, cu frică și timiditate, părinți. Așadar, interpretarea piesei Cerul știe nu este inspirată din viața mea personală, dar îmi doresc să fie vocea curajoasă a fetelor care, din păcate, trăiesc sau au trăit adevărate tragedii cauzate de părinți, biologici sau nu.” (MGee)
            Instrumentalul a fost realizat de Sez, iar aranjamentul și producția adițională, de Mario V.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top