ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Următorul videoclip B.U.G. Mafia e al tău!
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Am pregatit un mic cadou de Sarbatori pentru toti fanii nostri: urmatorul videoclip B.U.G. Mafia e al vostru . Vrem sa ne trimiti materia...

Am pregatit un mic cadou de Sarbatori pentru toti fanii nostri: urmatorul videoclip B.U.G. Mafia e al vostru. Vrem sa ne trimiti materiale video cu tine si prietenii tai din vacantele petrecute la mare, in care ai fost prezent si la concertele B.U.G. Mafia. Ne intereseaza filmari din timpul concertelor noastre, dar vrem si inregistrari cu voi distrandu-va la mare. Materialele pot fi realizate atat pe timpul zilei, cat si noaptea, preferabil in format Full HD (1920x1080).
E important sa primim imagini de la concerte, dar nu te limita doar la ele, avem nevoie si de filmari de pe plaja, de la terase, din masina, de pe drum, din camera… iar daca apar in imagini si haine, tatuaje sau alte treburi cu B.U.G. Mafia, cu atat mai bine.
Intr-adevar, e posibil ca unele filmari sa nu fie folosite. E posibil sa le trimiti degeaba. Dar e la fel de posibil ca, raspunzand provocarii noastre, tu si prietenii sa va vedeti in urmatorul clip B.U.G. Mafia.
Daca vrei sa facem inca un videoclip tare impreuna, intra pe site, completeaza formularul si trimite-ne un link de WeTransfer sau Dropbox cu filmari cu tine si B.U.G. Mafia la mare.
Iti multumim pentru sustinere!

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top