ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Vocea Străzii TV: Primul post TV de hip-hop românesc
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
In 26 aprilie,  Vocea Strazii , a infiintat un nou proiect prin care a fost lansat primul post TV online din Romania.  Vocea Strazii TV  ...
In 26 aprilie, Vocea Strazii, a infiintat un nou proiect prin care a fost lansat primul post TV online din Romania. Vocea Strazii TV transmite videoclipuri hip-hop, romanesti, din toate timpurile si are ca scop si promovarea tinerilor MC.
„De-a lungul timpului au fost infiintate foarte multe radio-uri online, dar nici-un post TV asa ca m-am gandit ca in acest fel voi putea promova mult mai usor videoclipurile din underground-ul romanesc.” – spune Mike, fondatorul proiectului.
Emisia se face in format HD (720p), si se poate urmari pe orice device, din orice browser. Functioneaza si pe playere externe (cum ar fi BSPlayer, VLC), iar daca nu ai timp sa vizionezi postul TV, aceeasi echipa are un post de radio unde promoveaza muzica de calitate, anume fostul Radio Greu De Difuzat (RGDD), care din anul 2015 a devenit Vocea Strazii.
„Daca esti MC si doresti sa fii promovat pe postul Vocea Strazii TV sau in timpul emisiunilor din cadrul radio-ului ne poti contacta pe site-ul nostru sau la adresa de mail  promovare [@] voceastrazii.net” – completeaza Mike, in incheiere.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top