ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Cel mai bun B-Boy din România merge direct în Japonia!
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Există puține lucruri mai tari pentru un B-Boy român decât să câștige titlul Red Bull BC One România. Cu toate astea, am ales să plusăm...
Există puține lucruri mai tari pentru un B-Boy român decât să câștige titlul Red Bull BC One România. Cu toate astea, am ales să plusăm: câștigătorul va zbura direct la Nagoya, Japonia, unde își va petrece timpul cu cei mai tari breakeri din întreaga lume și va concura împotriva lor pentru un loc în râvnita finală mondială. Break this if you can!

Red Bull BC One este campionatul mondial în care B-Boy-ii se înfruntă unu la unu și cel mai influent eveniment de acest tip. Un aspect major al competiţiei a fost dintotdeauna dorința de a sprijini și întări comunitățile și de a deschide oportunități noi pentru ca breakerii să-și dezvolte talentele și să le performeze pe scena globală. Este un eveniment care promovează respectul și înțelegerea culturii breaking, celebrând în același timp forma artistică în varianta sa originală. Red Bull BC One se deschide din 2016 către o audiență mai largă, implicând astfel mai mulți oameni și elemente diverse ale culturii hip hop.

16 dintre cei mai buni B-Boys/B-Girls din țară se vor înfrunta în finala națională Red Bull BC One de la București, găzduită în cadrul Street Delivery. Câștigătorul pleacă direct în Nagoya, Japonia, unde va concura împotriva celor mai buni B-Boys din lume într-un Last Chance Cypher pe 1 decembrie. Asta înseamnă un schimb cultural incredibil între B-Boy din toate colțurile lumii pentru a-și demonstra talentele pe ringul de dans, pentru a învăța unii de la alții, dar și pentru a se confrunta în încercarea de a pune mâna pe un ultim loc mega-râvnit pe scena decisivă. Poți citi mai multe detalii aici: schimbări importante pentru 2016.

Ca să alegem cel mai bun B-Boy din România, calificările la Red Bull BC One se vor ține pe 11 iunie de la ora 10:00 la Back in Action, battle-ul internațional de breaking găzduit anul acesta de Kristal Club.
Cine va reprezenta țara noastră în Japonia vom afla duminică, 12 iunie, începând cu ora 20:00, pe scena Red Bull BC One construită special în Grădina Icoanei (strada Arthur Verona) și organizată pentru al doilea an consecutiv în cadrul evenimentului-manifest Street Delivery (ediția Meserie!, a 11-a), care închide străzile pentru mașini și le deschide pentru oameni.
Anul trecut, B-Boy Marius ne-a reprezentat la finala regionala din Georgia. Cine va fi anul acesta cel mai bun B-Boy local din arena? Înscrie-te până pe 9 iunie pe redbull.ro/bcone2016 și arată-ne ce știi!
Ca host îl avem pe Juice (RO) pentru calificări și pe Trix (UK) pentru finală. Juriul care va decide câștigătorul e format din unii dintre cei mai talentați B-Boy ai lumii: Taisuke (JP), InTact (UKR) și Franke (RO). Urmărește noutățile evenimentului aici: http://bit.ly/bcone2016.


Taisuke Nonaka, originar din Nagasaki, Japonia, e unul dintre cele mai hot talente din lumea breaking-ului. Stilul său se bazează pe o varietate impresionantă de mișcări fundamentale, toprock, jocuri de picioare în aer și o mulțime de elemente de forță. A început să danseze de la 8 ani, iar de atunci până azi, Taisuke a participat deja de șase ori la Red Bull BC One, lista sa impresionantă de victorii internaționale incluzând
B-Boy Unit Japan 2008, R16 Korea 2009, Battle of the Year 2009 și Dance Alive Tokyo 2010. Taisuke se concentrează pe B-Boying ca dans, nu ca sport, ia strategia sa pune accent pe plăcerea jocului mai mult decât pe competiție.
http://www.redbullbcone.com/en/b_boys/taisuke

InTact a început să danseze în 2000, când avea 14 ani. Membru fondator al crew-ului Ruffneck Attack din Kiev, Ucraina, InTact este pe lângă B-Boy și activist hip hop, organizator și promotor al culturii. “Să fii B-Boy e o mare responsabilitate”, crede InTact. “Noi suntem reprezentanții culturii hip hop și trebuie să facem tot ce putem mai bine pentru a o aduce în fața publicului în forma sa cea mai pură și esențializată.”

DJ Renegade are o lungă poveste în hip hop. Încă de la apariția sa în Marea Britanie, Renegade a făcut parte din scenă într-o formă sau alta. A început ca dansator de primă generație în 1982 și a trecut la pupitrul de DJ în 1986. Specialist în muzica potrivită pentru breakeri, popperi, lockeri și hip hop-eri, Renegade este invitat la toate marile evenimente ale scenei de breaking, printre care: UK BBoy Champs, IBE, BOTY, R16, Freestyle Session, Juste Debout, HipOpsession, Red Bull BC One, BreakOnStage, EuroBattle, OutBreak, WOD. Influența sa asupra tipului, stilului și modului în care se pune muzica la evenimentele de dans din jurul lumii este deja legendară.

Twitter: @RedBullBCOne #bcone
Instagram: @RedBullBCOne #bcone
Vrei să rămâi la curent cu cel mai tare conținut de pe RedBull.ro? Abonează-te la singurul newsletter care îți dă aripi!


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top