ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: DE AFARĂ: Busta Rhymes - The Big Bang (2006)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
The Big Bang este cel de-al 7-lea album al lui Busta Rhymes și a fost lansat în data de 13 iunie 2006, prin Flipmode Records , Aftermath ...

The Big Bang este cel de-al 7-lea album al lui Busta Rhymes și a fost lansat în data de 13 iunie 2006, prin Flipmode Records, Aftermath Entertainment & Interscope Records.

Track listing

No. Title Producer(s) Length
1. "Get You Some" (featuring Marsha Ambrosius & Q-Tip) Dr. Dre, Mark Batson 3:45
2. "Touch It"   Swizz Beatz 3:34
3. "How We Do It Over Here" (featuring Missy Elliott) Dr. Dre 3:36
4. "New York Shit" (featuring Swizz Beatz) DJ Scratch 3:01
5. "Been Through the Storm" (featuring Stevie Wonder) Sha Money XL, Dr. Dre^ 4:06
6. "In the Ghetto" (featuring Rick James) DJ Green Lantern, Dr. Dre^ 3:53
7. "Cocaina" (featuring Marsha Ambrosius) Dr. Dre, Mark Batson 3:32
8. "You Can't Hold the Torch" (featuring Q-Tip & Chauncey Black) J Dilla 3:39
9. "Goldmine" (featuring Raekwon) Erick Sermon, Dr. Dre^ 3:45
10. "I Love My Bitch" (featuring will.i.am & Kelis) will.i.am 3:47
11. "Don't Get Carried Away" (featuring Nas) Dr. Dre 3:30
12. "They're Out to Get Me" (featuring Mr. Porter) Mr. Porter 5:02
13. "Get Down"   Timbaland 3:40
14. "I'll Do It All" (featuring LaToiya Williams) Jelly Roll 5:02
15. "Legend of the Fall Offs"   Dr. Dre 4:40
  • (^) denotes additional producer.



  • "Get You Some"
    • Keyboards: Mark Batson
  • "How We Do It Over Here"
  • "Been Through The Storm"
    • Arranger: Jose A. Molina
    • Conductor: Jose A. Molina
    • Orchestra Production: Busta Rhymes
    • Keyboards: Mark Batson, Dawaun Parker & Mike Elizondo
    • Cellos: Christopher Glansdorp, Claudio Jaffe, David W. Cole & Ross T. Harbaugh
    • Violins: Alfredo Oliva, Carol A. T. Cole, Dina Kostic, Geremy C. Miller, Glen Basham, Gustavo A. Correa, Huifang Chen, Joan E. Faigen, John DiPuccio, Kurt Coble, Lazlo Pap, Mei Mei Luo, Orlando J. Forte, Scott Flavin, Tina M. Raimondi & Yien Hung
  • "In the Ghetto"
    • Saxophone: Jason Freese
    • Trombone: Francisco Torres
    • Trumpet: Ron Blake
    • Horn Arrangements: Dawaun Parker
    • Additional keyboards: Dawaun Parker
  • "Cocaina"
    • Keyboards: Mark Batson
    • Guitar: Mike Elizondo
    • Additional keyboards: Che Vicious
  • "You Can't Hold The Torch"
  • "Goldmine"
  • "I Love My Bitch"
    • Moog Bass: will.i.am
    • Drums: will.i.am
    • Bass: Keith Harris
    • Fender Rhodes: Keith Harris
    • Synthesizer: Keith Harris
    • Clarinet: Keith Harris
  • "Don't Get Carried Away"
    • Keyboards: Lionel Holoman & Dawaun Parker
  • "Legend Of The Fall Offs"
    • Keyboards: Dawaun Parker

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!