ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Mario Morreti cu Sonny Flame & Bibanu MixXL - N-am nici un ban
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Fiindca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, tot mai multe fete se gandesc deja la plaja, distractie, cluburi, shopping, iar pen...


Fiindca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, tot mai multe fete se gandesc deja la plaja, distractie, cluburi, shopping, iar pentru asta si-ar dori o relatie cu un baiat cu o situatie materiala cat mai buna, ele traind pe principiul “banii n-aduc fericirea, dar o intretin”.

“Eram cu Sonny Flame in studio, lucram la un instrumental care ne dadea un vibe pozitiv, am scris prima strofa, astfel am creat o piesa pentru EA, acea femeie pe care orice barbat o intalneste cel putin o data in viata. Piesa a fost compusa si produsa de mine impreuna cu Batrinu Razvan la >Bwoy’R< studio.”, spune Mario Morreti.

“In aceeasi seara am inregistrat primele doua strofe si refrenul piesei, iar la cateva zile, Bibanu a ascultat piesa, i-a placut foarte mult si a venit cu strofa trei, care s-a potrivit perfect. ”, povesteste Sonny Flame.

Cu alte cuvinte, baietii si mai mult ideea ca este o melodie dedicata tuturor femeilor, dar si barbatilor care considera ca orice femeie merita atentia lui.


https://www.facebook.com/MarioMorreti
https://www.facebook.com/SonnyFlame
https://www.instagram.com/sonnyflame/

Muzica: Stoica Mario Roberto, Georgian Nitu, Bogdan Ionescu, Vlad Goleanu, Batrinu Razvan Marian, Preda Razvan
Text: Stoica Mario Roberto, Razvan Preda, Dan Popescu

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top