ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Spyder aka 8Picioare - Păianjenul din Escape (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Text/Voce: Spyder aka 8Picioare Productie: SpoT Inregistrari: Urban Sound Craiova Mix/Master: Benzen @ CutOver Studio Escape ...

Text/Voce: Spyder aka 8Picioare
Productie: SpoT
Inregistrari: Urban Sound Craiova
Mix/Master: Benzen @ CutOver Studio
Escape Records prezintă videoclipul piesei "Păianjenul din Escape", cântată de Spyder aka 8Picioare (text/voce). 
 
 Producția muzicală îi aparține lui SpoT, în timp ce de sunet (mix/master) s-a ocupat Benzen. Înregistrările au avut loc în Craiova, la UrbanSound Studio. 
 
 De înregistrările și montajul videoclipului s-a ocupat Bone. Filmările au avut loc în Craiova, în locații precum: Biblioteca Județeană Alexandru & Aristia Aman, Centrul Vechi, Cover Pub ș.a, și s-au desfășurat pe periaoda a 3 zile. În videoclip este prezent și producătorul piesei, SpoT. Ceilalți participanți sunt apropiați ai artistului, iubitori ai genului Hip-hop. 
 
 Atât prin piesa sa, cât și prin videoclipul piesei, Spyder dorește să transmită un mesaj atât ascultătorilor de Hip-Hop din România, cât și MC-iilor autohtoni: acesta se referă la conflictul dintre public și artiști pe tema banilor, dorind să arate că această atitudine atentează la unitatea culturii Hip-Hop din țara noastră. Printre altele, acesta le transmite celorlalți MC de o seamă cu el (începători/nou-apăruți) că munca intelectuală este baza evoluției unui artist de hip-hop în vremurile noastre, singura cale sigură de auto-promovare.
 
 Tânărul rapper (20 de ani) anunță cu această ocazie și albumul său de debut, gata în proporție de 90%, ce urmează a fi lansat anul acesta. Producția albumului este realizată în cea mai mare parte tot de SpoT, fiind prezente și câteva trackuri produse de Krap. Momentan,  artistul nu a dorit să mai facă publice și alte informații legate de acest material. 
 
 Escape Records vă dorește vizionare plăcută și vă mulțumește pentru susținerea acordată!
 
 Câteva informații despre crew:
 Escape Records a apărut în 2010, având la rădăcină un crew de graffiti din orașul Craiova (ESC CREW). Mihai, mai târziu Spyder, apropiat al membrilor acestui crew și-a propus să extindă această grupare și către elementele muzicale ale Hip-hopului, fondând împreună cu alți rapperi și producători din orașe diferite (București, Buzău, Râmnicu-Sărat, Sfântu-Gheorghe) Escape Records. Printre membrii care au făcut parte, la un moment dat, din acest grup îi amintim pe: Shaoran, Vosso, CGC, DMG, băse aka El Huron și Krap. 
 După o perioadă lungă de inactivitate totală, Escape Records încearcă să revină și să se relanseze în Undergroundul românesc, de data această cu o nouă formulă de membri și aspirații mult mai mari.  
 
 
Linkuri utile:
https://www.youtube.com/user/EscapeRecordsTV - canal oficial de YT
https://www.facebook.com/EscapeRecordsRomania/ - pagina oficiala de Facebook
https://www.facebook.com/SpoT.beatmaker/ - pagina producatorului muzical (SpoT)
https://www.facebook.com/bone.skate - pagina producatorului video (Bone)
 

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top