ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Jon Băiat Bun cu Cabron - Mutre vechi (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Jon Baiat Bun:"  "Mutre vechi" este adevarul gol-golut, in versuri, despre ce se intampla la nivel micro si macro ...

Jon Baiat Bun:"  "Mutre vechi" este adevarul gol-golut, in versuri, despre ce se intampla la nivel micro si macro - indiferent ca vorbesti despre relatia cu familia si prietenii sau relatiile politice, structura e cam aceeasi - toti ne prefacem "nevinovati si curati", pe cand in realitate nici nu mai stim cate incurcaturi am facut printre minciuni. Este firea umana si aici cantam pe fata, NECENZURAT!"

Jon Baiat Bun a vorbit despre relatia cu Cabron in urma cu o saptamana, cand a marturisit: "Cabron a fost cel care m-a tinut aproape de muzica in toti anii in care mi-a fost mai greu, care m-a luat in concerte alaturi de el si mi-a aratat ca succesul in hip hop e realizabil chiar si in Romania."

Cabron: "A fost o distractie totala la filmarile "Mutre vechi". Sa spui adevarul razand si sa-l faci pe cel la care te referi sa rada si el, e cel mai tare. E o piesa dura dar realista, in care iti dai seama ca in viata, cati oameni implicati povesti incurcate sunt, atatea versiuni de adevar exista."Ce este PANARAMICINA?

Jon Baiat Bun: "Atat in "S.R.L. lu' Jon" cat si in "Mutre Vechi", apare un element comun: o sticluta de PANARAMICINA. Ce este aceasta? Este modul meu de a reprezenta doza zilnica de rautate pe care cu totii o avem. Doar ca unii au si cat sa imbutelieze.. "

"Mutre Vechi" face parte din albumul "Blestemul Vicului", al 4-lea single cu video extras de pe primul volum semnat Jon Baiat Bu Este un volum de 12 piese (5 deja lansate: Suleyman, Suleyman Remix, Baiat rau, Baiat bun, S.R.L. lu' Jon). Satira, mesajele, personajele si regia videoclipului sunt continuarea  "S.R.L. lu' Jon", povestea care reia si lamureste intregul film al pieselor lansate cu clip si al personajului Jon Baiat Bun.


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top