ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Mistah White - Poliglot 165 (Live '16)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Piesa "Poliglot 165" a fost pregatita si inregistrata de Mistah White in iulie 2016 la studioul Liveset din Cluj-Napoca, Ro...

Piesa "Poliglot 165" a fost pregatita si inregistrata de Mistah White in iulie 2016 la studioul Liveset din Cluj-Napoca, Romania. 
La nivel mondial, proiectul este un concept muzical unic, datorita faptului ca versurile sunt compuse in cinci limbi si sunt interpretate de un singur artist. Se pune accentul pe viteza de livrare a versurilor in mod continuu timp de opt strofe, pe diferite ritmuri si stiluri de hip-hop (in cazul acesta). Proiectul este in curs de dezvoltare, versurile sunt publicate online, iar noi inregistrari vor aparea in curand.

Mistah White - voce / text / concept
Big Tow - beat mix
Liveset Studio - voice recording
Cissy - video recording&edit

Bio:

Trecand peste gratiile penitenciarelor din Sao Paulo, Brazilia, livrand vibratii pozitive, rime invaluite in fum si un mix de ritmuri in cinci limbi (romana, spaniola, portugheza, germana si engleza), Mistah White este un artist relaxat ce predica iubire, fericire si libertate.
Pe langa politonalitate si abordarea poliglota, acesta promoveaza experimentul si fuziunea muzicala, motiv pentru care in prezent activeaza atat pe plan individual (hip-hop, poezie, proza), cat si in colaborare cu diverse proiecte (Guerrillas - hardcore/metal; Pravila Nova - rock alternativ; Undersquad - 8h live Djset; Cercul Intreg - tribal) si cu diversi instrumentisti din Romania si din strainatate.

Links:

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top