ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Marllo cu Dysher - IndiGo
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Unii zic ca e un diss, altii zic ca-i old school, altii ca e fresh. IndiGo este, de fapt, despre muzica fara limite, bariere sau granite....

Unii zic ca e un diss, altii zic ca-i old school, altii ca e fresh. IndiGo este, de fapt, despre muzica fara limite, bariere sau granite. Noul cantec este prima colaborare intre Marllo si Dysher, atat in calitate de artisti si autori dar si de producatori muzicali, avandu-l alaturi pe DJ Em care s-a ocupat de cuts.

IndiGo are un mesaj original, un indemn de a fi tru, o declaratie pe fata a independentei fata de tiparele in care majoritatea se complace in viata de zi cu zi.

"IndiGo este despre alegerea personala. Vrem sa facem lucrurile in felul nostru si vrem sa fim lasati in pace sa o facem asa cum stim noi mai bine. Nu vrem sub nici o forma sa tragem la indigo, ci mai degraba sa fim trasi la indigo", spun Marllo si Dysher.

Mesajul celor doi artisti catre cei mai "mari"? "Suntem o generatie care, din punct de vedere creativ, e dincolo de limite, e dincolo de IndiGo, iar atunci cand multi spun “One for the money”, noi spunem “Two for the show”!


Marllo este un tanar artist si compozitor roman aflat in plina ascensiune. Canta la pian, compunandu-si singur atat versurile cat si liniile melodice.

Fost participant al unui binecunoscut concurs de talente din Romania, a lansat pana in prezent mai multe single-uri precum “ParFum“, “Nimeni ca ea” (feat Estradda), “Profesoara mea“, “Pana la nori” si “Congo”, cantece care se vor regasi pe primul sau album intitulat “Labirint“, album preconizat a fi lansat spre finalul anului 2016 la AudioGate Records.


Dysher si-a descoperit pasiunea pentru productie muzicala, cautand instrumentale pentru realizarea partilor de rap. De aici pana la dezvoltarea carierei ca producator muzical, beatmaker, remixer, textier si MC, nu a mai fost decat “un pas”.

De-a lungul timpului Dysher a compus piese pentru mai multi artisti precum Nimeni Altu, Estradda, Shayan, Gatto, WriterJones (Portsmouth, Virginia), Tonik Obiektiv, Marllo si Capeliy.
Pentru acest an are in derulare cateva colaborari cu alti artisti, iar in viitorul cat mai apropiat posibil doreste sa lanseze “Nationalizare” primul sau album.


AudioGate Records este o casa de discuri independenta care si-a propus sa lanseze artisti si productii muzicale de calitate superioara. Materialele muzicale sunt realizate de echipe de producatori profesionisti la AudioGate Studios, cu ajutorul unor dotari tehnice analogice si digitale ultraperformante.

Marllo
Website: http://www.marllo.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/MarlloTheArtist
iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/marllo/id887163387
GooglePlay: http://goo.gl/ZNwVwf
AudioGate Records: http://audiogaterecords.com/marllo/

Dysher
Facebook: https://www.facebook.com/DysherDeliciousSounds
iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/dysher/id1104946633
GooglePlay: http://goo.gl/r8H1Zy
AudioGate Records: http://audiogaterecords.com/dysher/

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top