ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Reckaze - Camera ta
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
București, 09.09.2016 :  Reckaze lansează astăzi ” Camera ta ”, al doilea single sub egida Roton Music, realizat în colaborare cu producă...
București, 09.09.2016Reckaze lansează astăzi ”Camera ta”, al doilea single sub egida Roton Music, realizat în colaborare cu producătorul muzical Peter Haze și casa de producție Mattman Music. În prezent, Reckaze este unul dintre puținii artiști hip hop din portofoliul casei de discuri Roton Music și își propune să promoveze muzica rap underground în rândul unui public mai larg din România.

Piesa tratează un subiect controversat, aflat la granița dintre senzualitate și tabu. În perfect acord, videoclipul vine în completarea versurilor și transmite cu succes mixul de stări resimțite de către două persoane surprinse intr-un cadru intim. Ilustrația grafica este realizată de MVD MVN, care și-a mai pus amprenta pe creații vizuale precum cele ale lui Deliric sau Silent Strike, iar de animarea întregului tablou s-a ocupat George Blaga.

Odată cu lansarea acestui single, Reckaze demonstrează din nou că reușește să se diferențieze de restul artiștilor hip hop în primul rând prin autenticitatea de care dă dovadă, dar mai ales prin faptul că promovează muzica underground în rândul unui public larg, fără să fie nevoit să recurgă la diluarea mesajului.

Despre Reckaze
Reckaze, pe numele său real, Andrei Lupean, a început să scrie piese rap încă din 2007, pe când avea doar 15 ani. La o distanță de aproape 10 ani, acesta pregătește cel de-al treilea material discografic al carierei sale, album care va fi realizat în colaborare cu producătorul muzical Peter Haze. 

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top