ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Zombie THC - Grammy
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Trupa Zombie THC a lansat noul single "Grammy", o piesa cu mesaj puternic si pozitiv pentru toti tinerii din Romania. Pi...Trupa Zombie THC a lansat noul single "Grammy", o piesa cu mesaj puternic si pozitiv pentru toti tinerii din Romania.
Piesa a fost produsa de catre Label-ul VEEA Music avandu-i la productie pe Tagg si Kafu, membrii ai crew-ului Zombie THC. Au contribuit la realizarea proiectului Hans-L, Khayyam, Danut Moldovan(Clape) si Victor Tudor Popa(Artwork)
Mixul si Masterul piesei au fost realizate de catre Tagg si Kafu, iar samplelul piesei apartine unei inregistrari efectuate cu un reportofon in jurul anilor '40 in puscariile de negri din MIssissippi.
"Ne dorim ca mesajul sa ajunga la cat mai multi tineri! Credeti in voi si luptati pentru visele voastre, oricat de greu sau de lung pare drumul. Lucrurile mari nu se intampla peste noapte si atunci cand pare mai greu, trageti mai tare, rezultatul dorit e imediat dupa cotitura. Secretul e munca, studiul si un plan bine structurat. Nu renuntati pentru nimic, chiar daca societatea va obliga sa mergeti dupa turma. Rezultatul pozitiv al unui vis bine setat, e mai satisfacator decat orice salariu primit la sfarsit de luna" au declarat artistii trupei.


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top