ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Liry, Mario V & Dragoș Anghel – Muntele (Videoclip)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Liry , o artistă rap din Piatra-Neamț, ne promite că vom iubi muntele Ceahlău dacă avem curajul să-l cunoaștem personal. Videocl...Liry, o artistă rap din Piatra-Neamț, ne promite că vom iubi muntele Ceahlău dacă avem curajul să-l cunoaștem personal.

Videoclipul Muntele este o poveste de vacanță, o drumeție pe munte cu prietenii apropiați. Versurile scrise de Liry ne dezvăluie muntele Ceahlău ca fiind mai mult decât o destinație geografică. El este plin de legende și de energie pozitivă, de oameni plini de viață. Pe lângă starea de bine pe care ne-o transmite videoclipul și piesa, artiștii îndeamnă la conservarea naturii și la practicarea unui turism responsabil.

Avem atâtea locuri frumoase în România, iar Parcul Național Ceahlău este unul dintre ele. Mi-aș dori ca mai mulți români să aleagă o asemenea destinație autohtonă, care te încarcă de energie pozitivă, te învață lucruri despre noi și istoria noastră și te poate ajuta să te întorci la sinele tău adevărat prin înlăturarea filtrelor societății și a tehnologiei în aceste ținuturi aproape sălbatice.
Piesa Muntele s-a lăsat cucerită la fel de greu ca un traseu nemarcat prin Masivul Ceahlău. Versurile sunt scrise de acum patru ani și anul acesta mi-am dorit foarte mult să duc proiectul la bun final filmând un videoclip. Nu mi-am închipuit cât de dificil poate să fie să sincronizezi două echipe de oameni, din București și din Piatra-Neamț, să țină și vremea cu noi, să avem echipamentele video disponibile în aceeași zi și oamenii potriviți care, pe lângă competența necesară, să aibă și bunăvoința să urce cu noi până la 1904m. Să nu mai spun și de oamenii apropiați care apar în clip. Oricum nu i-am putut strânge pe toți în aceeași perioadă. Dragoș a filmat pentru Vocea României și nu a putut să fie prezent în clip, fiind foarte solicitat de către echipa de producție a emisiunii. În cele din urmă, deși ne-am lipsit de dronă, am reușit să filmăm mai mult decât am putut spera, inclusiv piramida holografică din Ceahlău.
Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest proiect, în special MaiaOutdoor, dar și tatălui meu, care mi l-a făcut cunoscut pe Ceahlău. (Liry)

Interpretare: Liry, Mario V, Dragoș Anghel
Versuri: Liry 
Muzică: Dragoș Anghel, Mario V, Andrei Iorga
Producție muzicală: Mario V, Andrei Iorga
Scenariu: Andrei Ceobanu, Liry, Mario V
Video & Edit: Andrei Ceobanu | ilLUSio

Liry
Debutează în 2008, cu albumul „Pledoarie pentru suflet”. În 2012, alături de Gani, formează prima trupă rap feminină din România. Materialul lor, „Alternative”, cuprinde colaborări cu Bean (Subcarpaţi), Cedry2k, Dj Grigo, Zhao și adună sute de mii de vizualizări pe Youtube. În 2013 colaborează cu JerryCo pe albumul său, „Sânge albastru”, lansat la casa de discuri Sprint Music, iar în 2014 lansează primul ei single oficial cu aceeași casă de discuri. În 2015 lansează imnul oficial al campaniei #NuînseamnăNU, „Ploaia”, proiect relevant pentru stilul militant al artistei. Implicarea socială și exprimarea poetică sunt definitorii pentru Liry.

Mario V este cunoscut în muzica hip-hop sau urban-soul și R&B pentru refrenele unor piese de succes, alături de artiști precum B.U.G. Mafia, Grasu XXL, Maximilian, Bitză sau JerryCo. Cea mai cunoscută colaborare cu B.U.G. Mafia, care continuă să fie difuzată la posturile de radio din FM și astăzi, la peste zece ani de la lansarea ei, este „Străzile”. Pe lângă colaborările de succes, compune muzică și pentru alți artiști. Pentru Mario, piesa „Muntele” este a patra colaborare cu videoclip din 2016, după colaborările cu Alan & Kepa, Passcall, Scânteie (Ad Litteram).

Dragoș Anghel
Solist vocal, instrumentist, compozitor și producător. A câștigat numeroase festivaluri de muzică și a colaborat cu nenumărate trupe, ca solist vocal sau instrumentist. Concurent la emisiunea „Vocea României” în echipa lui Tudor Chirilă. Are o voce puternică și abilitatea de a interpreta stiluri variate, de la Opera, R&B și Rock, la Pop, Blues și Jazz. Bun interpret al instrumentelor de percuție și al chitării electrice sau electro-acustice.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top