ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Rhazola - Şi îngerii dorm
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Rhazola prezintă „ Şi îngerii dorm ”, o simfonie cu tobe şi bass ce adună, în mai puţin de trei minute, opt viori, un flaut, un vio...



Rhazola prezintă „Şi îngerii dorm”, o simfonie cu tobe şi bass ce adună, în mai puţin de trei minute, opt viori, un flaut, un violoncel şi un brass.
Piesa este un mix între muzica orchestrală şi ritmul de rap, ce conţine de la tobe grele până la armonii şi o voce adiţională ce transmite emoţia mesajului şi completează tabloul muzical.
 „Am început piesa anul trecut, moment în care am făcut o parte din orchestraţie. Atunci am scris şi prima strofă şi, fiind o piesă foarte personală, nu m-am grăbit să o termin. Am vrut să o aduc la forma cea mai bună la care poate ajunge. Am terminat orchestraţia anul acesta, apoi am scris şi cea de-a doua strofă”, a declarat Rhazola.
Şi îngerii dorm” nu face parte din niciun proiect de-al lui Rhazola, deoarece „mă axez pe producţie şi nu m-am gândit să apar p un material cap – coadă, ca voce, pe un material. Mai am proiecte aproape gata, pe care apar şi ca voce, însă şi acelea sunt single-uri”.
Şi îngerii dorm” a fost înregistrată la Cutover Studio, iar pe refren, ca voce adiţională, apare Marian Radu. Benzen a fost cel care s-a ocupat de mix şi master.
După lansare, Rhazola spune: „Mi-ar plăcea nu doar să fie ascultată, ci şi apreciată, ca orchestraţie.”
Şi îngerii dorm” apare la circa doi ani după lansarea piesei „Pe drumul meu”. În prezent, Rhazola lucrează la mai multe proiecte de producţie.

Rhazola: http://www.facebook.com/Rhazola/

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top