ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: Spyder aka 8Picioare - Metamorfoza LP (2016)
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Escape Records anunta lansarea albumului Metamorfoza LP, semnat Spyder aka 8Picioare! Albumul contine 14 trackuri, de productia ca...Escape Records anunta lansarea albumului Metamorfoza LP, semnat Spyder aka 8Picioare!
Albumul contine 14 trackuri, de productia carora s-au ocupat doar doi producatori: SpoT (cu o contributie de 12 piese) si Incognito (cu doua piese). In ceea ce priveste sunetul, cea mai mare parte a albumului a fost mixat si masterizat la Cut Over Studio de catre Benzen, exceptie facand piesa Metamorfoza, la care a lucrat El Huron (Andrei Basescu), unul din producatorii Escape Records.

Inregistrarile au avut loc la 3 studiouri diferite din tara: Urban Sound Studio, Cut Over Studio si Liveset Studio.

Invitatii prezenti pe material sunt, in mare parte, membri ER, si anume: Shaoran, Vosso, Ursache si Enkov. Pe langa acestia, se numara DJ Sfera si Dj Serbanesku.

De coperta albumului s-a ocupat Valescu, producator si grafician in ER.

Pana in acest moment, trei din piesele prezente pe material au beneficiat de videoclip: Paianjenul din Escape, Strada plange sensul si Amar ca pelinul.

Referitor la album, Spyder a tinut sa mai declare:

"La albumul acesta am lucrat pe parcursul ultimilor doi ani. Luna aceasta se implinesc doi ani de cand m-am reapucat de muzica. Ideea dominanta a acestui material o reprezinta versatilitatea, in sensul in care am incercat cateva sounduri total diferite, am ales sa trec ascultatorul prin stari total diferite si am abordat destul de multe teme. Am ales asta, in primul rand, pentru a nu ma asocia de la inceput cu o idee/stil/sound, ca mai apoi sa risc sa ma trezesc judecat pentru ca doresc sa incerc si altceva.
Pot spune, totusi, ca pentru viitor deja mi-am ales niste directii ceva mai clare. Intr-un fel, abia asteptam sa termin tot ce tinea de materialul prezent pentru a ma putea axa pe ele.
Ultimul "tribut" adus Metamorfozei LP va fi un videoclip la piesa care da numele albumului, pe care am stabilit sa il filmez cu Alexandru Tuturescu si pe care incerc sa il finalizez pana la sfarsitul lunii acesteia.
Va doresc tuturor auditie placuta!"


Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top