ELADIO "wutanghiddenmember" ELADIO "wutanghiddenmember" Author
Title: STREET WEAR: Supra împlinește 10 ani de activitate, ocazie cu care lansează o colecție nouă, intitulată Decade X.
Author: ELADIO "wutanghiddenmember"
Rating 5 of 5 Des:
Supra își sărbătoreste aniversarea prin lansarea unor ediții speciale a faimoasei siluete de shoes Skytop intitulată Decade X. Împreun...


Supra își sărbătoreste aniversarea prin lansarea unor ediții speciale a faimoasei siluete de shoes Skytop intitulată Decade X. Împreună cu Ollie Gang Shop am realizat un material despre Decade X, modelele lansate și povestea din spatele fiecărui model.

Ce cuprinde colecția Decade X?


Colecția  cuprinde patru reinterpretări ale siluetei Skytop, iar fiecare pereche de shoes se lansează lunar începând din August până în Noiembrie.

Chad Muska, skateboarder profesionist și co-creator al modelului Supra Skytop descrie motivația din spatele acestei lansări:

“Cred că atunci când faci un lucru pozitiv timp de 10 ani, consecutiv, acest lucru merită sărbătorit. Cu atât mai mult când este vorba despre un business.”

Supra Skytop Decade X  "Layers"

Realizată în colaborare cu mentorul siluetei Skytop, Chad Muska, modelul Decade X - “Layers” este inspirat de viziunea artistică a acestuia.

Straturile de culoare sunt cele din spațiul creativ al lui Muska și în cuvintele sale:

“Ideea de Layers (straturi) derivă de la un perete din studioul meu, pe care îl pictez de ani de zile. Pe măsură ce evoluăm, ne schimbăm, însă primele modele și creații vor reprezenta mereu o parte importantă din ceea ce vom face mai departe.”


“Layers” menține silueta Skytop în piele naturală de culoare albă pe care o pictează asemenea unei pânze de tablou.

Talpa este vopsită în multiple straturi de culoare dintre care distingem accente proeminente roz. 
Look-ul nou și modern este îmbinat cu elementele cheie care au făcut din Supra un brand de renume mondial: confort, calitate și tehnologie superioară.

X-ul, simbol al colecției Decade X este cusut lângă călcăi, un element distinctiv care face din acest sneaker o piesă de colecție.


Supra Skytop II Decade X - "Transitions"

Al doilea model de Skytop shoes din colecția Decade X a fost lansat în Septembrie și este intitulat "Transitions".


"Transitions" este un sneaker realizat din piele întoarsă, vopsit într-o gamă de culori gradată.
Partea de jos este pictată în nuanțe deschise care pe măsură ce avansează devin negre. În spate are cusut X-ul în semn de respect față de colecția aniversară.


Conform lui Muska, "Transitions" are multiple semnificații pentru el și arta sa:

"Tranziția este reprezentată pe pantof sub forma culorilor care se diminuează de la întunecate la luminoase. Skytop II are liniile perfecte pentru a putea ilustra diminuarea culorilor de sus pănă jos." - Chad Muska

Supra Skytop III Decade X - "Reflections"

Al treilea model din ediția aniversară Decade X este intitulat "Reflections" și tocmai a fost lansat pe 17 Octombrie.Tema celui de al treilea model din seria Decade X este reflecția.

"Am simțit că ajungi într-un punct în viață când trebuie să privești către trecut ca să poți să decizi unde vrei să ajungi. Din acest motiv am ales reflexia ca și temă pentru Skytop III" - Chad Muska"În arta pe care o creez îmi place să lucrez cu rășină precum sticla. Reflectă totul întocmai ca o oglindă așa că am vrut să folosesc ideea în design-ul pantofului. Am reușit să obținem efectul de reflexie cu ajutorul materialului reflexiv 3M iar în jurul lui am pictat pantoful în negru. Astfel, am ilustrat modul în care lumina strălucește în întuneric și se reflectă în exterior." - Chad MuskaSkytop III vine într-un colorway dark, piele neagră cu accente argintii care crează fenomenul de reflexie. Midsole-ul negru este intitulat SUPRAFOAM, în partea de față are o bandă elastică iar în partea din spate o altă bandă de cauciuc.

Pentru mai multe informații despre Colecția Decade X precum și alte produse Supra puteți găsi pe pagina celor de la Ollie Gang Shop.

Despre autor

Trimiteți un comentariu Blogger Disqus

Ce parere ai? Trimite un comment!

 
Top